Top 10 kinnisvarakuulutused, oktoober 2018

Oktoobris oli Kinnisvara24.ee portaalis kokku ligi 22 000 kuulutust. Toome välja oktoobrikuu kõige populaarsemad kinnisvarakuulutused — vaata, millised kodud meie külastajatele kõige enam huvi pakkusid. Siin on sulle Kinnisvara24.ee oktoobrikuu kuulutuste TOP 10.

1. Suurepärase asukohaga eramu Meriväljal, hind 195 000€

Suurepärase asukohaga kinnistu Meriväljal, millel asuv kahekordne kivimaja on ehitatud 1975 aastal. Tänaseks vajab maja küll täielikku renoveerimist, kuid on siiski oma asukoha poolest väga hea investeering. Maja teiselt korruselt avanevad kaunid vaated Tallinna lahele.

Tutvu kuulutusega siit

2. Kvaliteetne maja Nõmmel, hind 2800€/kuu

Antud hoone puhul on tegemist ajatu arhitektuuriga Nõmme mändide all. Eramu on ümbritsetud 3481 ruutmeetri suuruse kinnistuga, mida ilmestab linnulaul ja kõrghaljastus. Üle tee on männimets (Valdeku park) ja mänguväljak.

Tutvu kuulutusega siit

3.Praktiline ja valgusküllane eramu Peetris, hind 330 000€

Eesti arhitekti Sander Kask poolt projekteeritud funk-stiilis kaasaegse sisekujundusega eramu. Maja asub Tallinna ühes prestiižikaimas piirkonnas Peetri asumis. Maja sobib ideaalselt inimestele, kes otsivad perele rahulikku ja turvalist elukeskkonda linnaläheduses.

Tutvu kuulutusega siit

4. Mereäärne palkmaja Kaberneeme külas, hind 399 000€

Tegu on Honka palkelamuga “Saaremaa 100”. Hoonel on rookatus ja hoovis on suur bassein. Maja asub kohe mereäärse kalda peal, kuhu tehtud mõnus suur terrass ning sealt pääseb metalltreppi mööda alla mere äärde. Mere ääres on oma liivarand ja väike muul.

Tutvu kuulutusega siit

5. Armas majakene keset metsasid, hind 55 000€

Väga privaatse asukohaga maja metsa sees. Hoone on paigutatud krundile nii, et sealt oleksid head vaated õhtupäikese poole ja kogu päeva valgus oleks olemas.

Tutvu kuulutusega siit

6. Hubane maja looduskaunis piirkonnas, hind 87 999€

Väga hubane ning armas maja rahulikus looduskaunis piirkonnas. 2014 aastast alates on maja hakatud renoveerima. Kõik materjalid on väga kvaliteetsed ja hoolega valitud. Hoovi on paigaldatud laste mänguväljak, et ka lastel tegevust jaguks. Kasvuhoones on iga aastaselt kasvatatud head ja paremat värsket saaki ning muru on tasandatud ja viimistletud.

Tutvu kuulutusega siit

7. Suurepärase asukohaga kahepereelamu Muraste külas, hind 89 000€

Tegemist on äsja valminud hoonega, kus ei ole keegi varem sees elanud. Soovi korral saab lõpetada kogu siseviimistluse vastavalt oma maitsele või tellida müüjalt. Elukeskkond on looduskaunis ja rahulik. Suurepärane valik lastega peredele.

Tutvu kuulutusega siit

8. Luksuslik ja modernne eramu hinnatud Merirahu piirkonnas, hind 1 500 000€

Maja on modernse arhitektuuri ning hästi läbimõeldud kahekorruselise avara planeeringuga, mille eluruumide pindala kokku on 329,4m2. Õhtupäikesepoolsel terrassil on võimalik nautida väli- jacuzzi mõnusid ning imearmsa rohelise elupuude heki varjus on suurepärane tunne lõõgastuda merevaatega saunalaval leili võttes.

Tutvu kuulutusega siit

9. Stiilne eramu Nõmme mändide all, hind 320 000€

Vaiksel Nõmme kõrvaltänaval on pakkumisel tuliuus funktsionaalne eramu perele, kellele meeldib nautida linnaelu, kuid samas veeta oma vaba aega lopsakas looduskeskkonnas. Elamu asub kõrghaljastusega ning hooldatud 1200 ruutmeetrisel krundil.

Tutvu kuulutusega siit

10. Hubane rookatusega maja Saaremaal, hind 80 000€

Rookatus, rahulik Saareküla ja kodusus – selle leiad siit majast.
Kahe magamistoaga, elutoa, köögi ja söögitoaga maja, mis sobib nii elumajaks kui suvilaks.

Tutvu kuulutusega siit

Kõiki kinnisvarakuulutusi näed siit>>.

Vaata ka septembrikuu Top 10 kinnisvarakuulutusi>>.


Seotud artiklid