Top 10 kinnisvarakuulutused, september 2019

Septembrikuus oli Kinnisvara24.ee portaalis kokku 21 200 kuulutust. Toome välja septembrikuu kõige populaarsemad kinnisvarakuulutused — vaata, millised kodud meie külastajatele kõige enam huvi pakkusid. Siin on sulle Kinnisvara24.ee möödunud kuu kuulutuste TOP10.

1. Imearmas talumaja Muhumaal, hind 199 000€

Hoole ja armastusega tehtud ja hoitud kodu saarel, kus aeg justkui peatub ja meri kõneleb! Tegemist on 1930.a ehitatud klassikalise rehielamutüüpi talumaja ja kõrvalhoonetega. Hoone sobib suurepäraselt aastaringseks elamiseks või miks mitte ka turismitaluks.

Tutvu pakkumisega siit>>

2. Väga soe ja hubane kodu Veskimöldres, hind 469 900€

Üks eriline kodu, lõunapoolse kinnistuga kõrgelthinnatud Veskimöldres!

Kinnistul asub isikupärane maja, mis on väga funktsionalistliku planeeringuga. Suured klaaspinnad esimesel korrusel toovad tuppa valguse, avaruse ja maja ümbritseva looduse. Maja taga on ka suur terrass, millel ilutseb soojendusega bassein.

Tutvu pakkumisega siit>>

3. 4-toaline korter Uues Maailmas, hind 109 900€

Pakkumine neile, kes hindavad kesklinna mugavusi, madalaid küttekulusid, põnevat planeeringut, puitmajale omast mõnusat atmosfääri ja vaikset sisehoovi. Kõigele lisaks ka suurepärane hind!

Tutvu pakkumisega siit>>

4. Ühetoaline moodulmaja, hind 19 900€

20 m2 suuruse ehitusaluse pinnaga elamine koosneb kahest ruumist – suur tuba ja vannituba – ning välisukseks on kahepoolne klaasuks. Võimalik kasutada kontorina, külalistemajana, aiamajana, jne.

Tutvu kuulutusega siit>>

5. Heas korras suvila Laitses, hind 62 000€

Tegemist on korraliku 2-kordse majaga, milles on 6 tuba, köök, saun, mitu panipaika jne. Maja sobib nii suuremale perele suvitamiseks kuid ka pärast väikest kohandamist aastaringseks elamiseks. Kaugus Tallinnast vaid 35 km.

Tutvu pakkumisega siit>>

6. Hubane maja Liikva külas, hind 129 000€

Väike kuid avar ja hubane maja 10 min autosõidu kaugusel Tallinnast. Väga madalate kommunaalkulude pärast sobib see maja suurepäraselt nii noorele perele kui ka seniooridele.

Tutvu pakkumisega siit>>

7. Pisikene maja korteri hinnaga Viljandis, hind 35 000€

Viljandi linnas ootab uut omanikku soodne elamu. Maja renoveerimine on küll pooleli, aga on juba praegu elamiskõlbulik. Hinna sees on ka uhiuus köögimööbel koos vajaliku tehnikaga.

Tutvu pakkumisega siit>>

8. Armas suvila Vääna-Jõesuus, hind 42 000€

Müüa armas suvila Vääna-Jõesuus, Viti külas, rohelises ja turvalises piirkonnas. Suvila asub vähese liiklusega tänaval, mistõttu saate oma suvekoju jõudes nautida tõelist rahu ja vaikust. Suvilat ümbritseb ilus, viljakandev aed, krunt on aiaga piiratud ja krunti ümbritseb kogu ulatuses kõrge hekk, mis lisab olemisele veelgi rohkem privaatsust.

Tutvu pakkumisega siit>>

9. Värske ilmega üürikorter Nõmmel, hind 475€/kuu

Üürida heas seisukorras hubane 2-toaline korter Nõmmel. Korter on värskelt renoveeritud, mille käigus said elutuba, köök ja esik täiesti uue ilme. Üüripakkumine kehtib koos mööbliga.

Tutvu pakkumisega siit>>

10. Taastamist vajav palkmaja Viljandimaal, hind 5500€

Uut ja hoolitsevat peremeest ootab ka palkmaja Viljandimaal. Hoone on renoveerimistöödeks ettevalmistatud ja uus omanik saab kõik oma maitse järgi valmis ehitada. Asukoht Viljandi linnast vaid 14km kaugusel.

Tutvu pakkumisega siit>>

______________________________________

Tutvu ka augustikuu Top 10 kinnisvarakuulutustega>>

Kõiki kinnisvarakuulutusi näed siit>>


Seotud artiklid