TOP 10 kinnisvarakuulutused, veebruar 2020

Veebruarikuus oli Kinnisvara24.ee portaalis kokku ligi 20 000 kuulutust ning portaali külastati pea miljon korda. Toome välja veebruarikuu kõige populaarsemad kinnisvarakuulutused — vaata, millised kodud meie külastajatele kõige enam huvi pakkusid. Siin on sulle Kinnisvara24.ee möödunud kuu kuulutuste TOP 10.

1. Suursugune mereäärne eramu Merirahus, hind 2 300 000€

Inspireerituna Itaalia kuulsa arhitekti Andrea Palladio ühest kaunimast renessanssvillast La Rotonda, on arhitektide U.Künnapi ja M.Pressi koostöös valminud eksklusiivne villa väärikal põlispuudest palistatud mereäärsel 2042 m2 kinnistul Merirahus, Kakumäel. Kui otsite midagi erilist, kus valguse ja energia kooskõla kingib täiusliku koosluse, siis see pakkumine on teile!

Tutvu pakkumisega siit>>

2. Eksklusiivne korter Tallinna vanalinnas, hind 3 500€/kuu

200 ruutmeetrine üürikorter Tallinna vanalinna ühes ihaldatumas kortermajas. Suurepärane asukoht, kaunis siseviimistlus ning avarus on vaid mõned märksõnad selle imelise korteri iseloomustamiseks.

Tutvu pakkumisega siit>>

3. Unikaalne ja energiatõhus palkmaja Sinu soovide järgi, hind 135 621€

Palkmaja Uranus on sobilik lahendus funktsionalistliku stiili austajatele ning sobib hästi ka väiksemale hoonestusalale. Kompaktne vorm on liigendatud kahele tasapinnale, mis kujundab arhitektuurse vormikeele. Tegemist on maja projektiga ning kuulutusel märgitud hind on majakarbi hind.

Tutvu pakkumisega siit>>

4. Energiasäästlik kodu looduskaunis piirkonnas, hind 215 000€

Müügil on värskelt valminud kvaliteetne eramaja looduskaunis Kõltsuranna elamurajoonis. Maja on ehitatud Omatalo esindusmajaks ning ehituskvaliteet vastab kõrgetele nõuetele. Kinnistu asukoht on looduskaunis piirkonnas männimetsa sees, jalutuskäigu kaugusel merest.

Tutvu pakkumisega siit>>

5. Kaunis 3-toaline korter Kalamajas, hind 239 000€

Skandinaaviapärane 3-toaline korter Kalaranna Kodu arenduses. Korter asub maja esimesel korrusel ja on läbi maja planeeringuga. Tegemist on tõeliselt valgusküllase ja avara elamisega, mis rahuldaks ka nõudlikuma ostja vajadused.

Tutvu pakkumisega siit>>

6. Ehitusjärgus eramu Tartumaal, hind 31 000€

Tartumaal ootab omanikke ehitusjärgus majakarp. Teostatud on välisviimistlus ning paigaldatud aknad, kuid siseviimistluse osas on uuel omanikul vabad käed. Suurepärane võimalus kujundada sellest majast oma unistuste kodu.

Tutvu pakkumisega siit>>

7. Kunstiliselt modernne mereäärne kodu Viimsis, hind 1 700 000€

See kõrgelt hinnatud Viimsi elamurajoonis asuv valgusküllane kodu annab rahulikule mereäärsele elamisele uue tähenduse, pakkudes nelja magamistuba, suuri elutubasi, soome sauna ja maalilisi vaateid merele ja Tallinna siluettile.

Tutvu pakkumisega siit>>

8. Endine Õlleköök Veskijärve ääres Õisus, hind 30 000€

Müüa endine Õlleköögi maakivist hoone Veskijärve paisjärve ääres! Hoone ehitusajaks on märgitud 1887. a. ning hoonele on teostatud 2002. a hooldus, konserveerimise ja restaureerimise töid, mille käigus on paigaldatud ka uus katus. Hoone kuulus Õisu mõisahoonete kompleksi.

Tuvu pakkumisega siit>>

9. Hubane kodu Mulgimaal, hind 55 000€

Uut pererahvast ootab hubane talu Kulla külas. Hoones on 5 tuba ja seda ümbritseb umbes 15 000 ruutmeetrine kinnistu. Kinnistul asuvad mitmed kõrvalhooned – saun, kuur, laut-küün, garaaž ning lisaks ka liigirikas õuna- ja marjaaed.

Tutvu pakkumisega siit>>

10. Ühetoaline moodulmaja, hind 19 900€

20 m2 suuruse ehitusaluse pinnaga elamine koosneb kahest ruumist – suur tuba ja vannituba – ning välisukseks on kahepoolne klaasuks. Võimalik kasutada kontorina, külalistemajana, aiamajana, jne.

Tutvu pakkumisega siit>>

________________________________

Tutvu ka jaanuarikuu Top 10 kinnisvarakuulutustega>>

Kõiki kinnisvarakuulutusi näed siit>>


Seotud artiklid