Top10 kinnisvarakuulutused, aprill 2019

Aprillis oli Kinnisvara24.ee portaalis kokku üle 23 000 kuulutuse. Toome välja aprillikuu kõige populaarsemad kinnisvarakuulutused — vaata, millised kodud meie külastajatele kõige enam huvi pakkusid. Siin on sulle Kinnisvara24.ee möödunud kuu kuulutuste TOP10.

1. Ehitusjärgus eramu koos suure terrassi ja avara aiaga Tallinna külje all, hind 102 000€

Tallinna kesklinnast vaid 20-minutilise autosõidu kaugusel Muuga aedlinnas on müüki tulnud ehitusjärgus 2-korruseline eramu koos suure terrassi ja avara aiaga. Tegemist on algselt puit/tellis suvilaga, mis on ümberehitamisel aastaringseks elamiseks.

Tutvu kuulutusega siit>>

2. Mõnusa planeeringuga ridaelamuboks Peetris, hind 298 000€

Pakkumisele on tulnud hea planeeringuga ning täielikult sisustatud ridaelamuboks Peetris. Planeeringu muutmisel on kasutatud sisekujundaja abi ning sisustamisel on kasutatud erilahendusi ja väga kalleid materjale – iga detail on hoolikalt läbi mõeldud.

Tutvu kuulutusega siit>>

3. Tagasihoidlik eramu Loksa linnas, hind 25 000€

Mereäärses Loksa linnas ootab uut omanikku 2 kõrvuti asuvat kinnistut, kus ühel asub peal ka tagasihoidlik eramaja. Liivane rand, soe merevesi, looduslikult ilus Valgejõe org ja kaunis männimets annavad Loksale suurepärased eeldused saada taas tunnustatud puhkepiirkonnaks.

Tutvu kuulutusega siit>>

4. Kaasaegne eramu Viimsi vallas, Pärnamäe külas, hind 263 500€

Uut pererahvast ootab kaasaegne eramu rahulikus ja mõnusas Pärnamäe külas. Tegemist on äärmiselt valgusküllase kivimajaga, mida ümbritseb viljapuude ja põõsastega kaunistatud aed. Kõigele lisaks on hoovis ka lõõgastav bassein.

Tutvu kuulutusega siit>>

5. Renoveeritud 2-toaline kodu Nõmme südames, hind 77 900€

Kapitaalselt renoveeritud 2-toaline korter Nõmme ühes magusaimas piirkonnas. Antud kortermaja puhul on tegemist ajaloolise hoonega, mis on ehitatud 1890. aastatel ja kuulub väheste majade hulka, mis on suutnud säilitada oma algupärase ilme.

Tutvu kuulutusega siit>>

6. Kaunilt kujundatud eramu Paide linnas, hind 92 000€

Pakkumisele tuli ka väga soe ja romantiline 3-toaline pesa Paide linna südames. Maja on omapärase planeeringuga, kus iga ruum on funktsionaalne ja praktiline. Siseviimistluses on kasutatud ainult kvaliteetseid materjale ning paigaldatud kvaliteetsed puitalumiiniumaknad ja puitsiseuksed. Eramu ümbrust kaunistab hästi haljastatud ja kergesti hooldatav krunt.

Tutvu kuulutusega siit>>

7. Põhjalikult renoveeritud talu Jõelähtme vallas, hind 259 000€

Hoone on rekonstrueeritud 1928. aastal ehitatud talumajast. Põhjalikul renoveerimisel on maksimaalselt säilitatud algseid konstruktsiooni osi ning renoveerimise märksõnaks oli ,,ehitatud endale ja südamega“. Ehitamisel on kasutatud on ainult naturaalseid ja väga kvaliteetseid materjale, mis tagavad hoone suurepärase eluea veel pikkadeks aastateks. Lisaks ümbritseb eramut 12000 ruutmeetrine kõrghaljastusega kinnistu.

Tutvu kuulutusega siit>>

8. Kvaliteetne kivimaja Vanamõisa külas, hind 237 000€

Saue vallas, Vanamõisa külas on pakkumisele tulnud uhiuus ja kvaliteetne kivimaja. Eramus on ruumi keskmise suurusega perekonnale ning hoone asukoht on väga lastesõbralik.

Tutvu kuulutusega siit>>

9. Mereäärne eramu Hiiumaal, hind 285 600€

Tegemist on väga heas korras oleva eramuga, mis sobib suurepäraselt suvekoduks või igapäevaselt kasutamiseks. Eramut ümbritseb väga vaikne ja privaatne keskkond – lähim asula asub 10-minutilise autosõidu kaugusel. Meri asub majast vaid kümne meetri kaugusel!

Tutvu kuulutusega siit>>

10. Avar üürikorter Viimsi alevikus, hind 900€/kuu

Tegemist on avara ja ruumika 4-toalise korteriga Tallinna linna külje all. Tegemist on suurepärase asukohaga – lähedal asuvad kauplused, kool, lasteaiad, mänguväljak, väga head sportimise ja vabaaja veetmise võimalused. Meri ja kaunis mõisapark jalutuskäigu kaugusel ning lisaks ka suurepärane bussiühendus kesklinnaga!

Tutvu kuulutusega siit>>

Tutvu ka märtsikuu Top10 kinnisvarakuulutustega>>.

Kõiki kinnisvarakuulutusi näed siit>>.


Seotud artiklid