Top10 kinnisvarakuulutused, august 2020

Augustikuus oli Kinnisvara24.ee portaalis kokku enam kui 22000 kuulutust ning portaali külastati miljon korda. Toome välja augustikuu kõige populaarsemad kinnisvarakuulutused — vaata, millised kodud meie külastajatele kõige enam huvi pakkusid. Siin on sulle Kinnisvara24.ee möödunud kuu kuulutuste TOP 10.

1. Vaikse asukohaga elamu Kiviõli linna servas, hind 28 000€

Müüa kivikonstruktsioonis elamu Kiviõli linna Küttejõu piirkonnas. Elamu asub suurematest tänavatest eemal, väga rahulikus ja privaatses asukohas. Hoonet ümbritseb väga kaunis ja hoolitsetud aed ning kõigele lisaks asub kinnistul ka garaaž ja saun.

Tutvu kuulutusega siit>>

2. Renoveeritud maakodu Mulgimaal, hind 65 000€

Läti piiri ääres Penuja külas asuv Karjala talu on põline Mulgimaa talukoht, milles on tunda ajaloo hõngu ning aegadega kuhjunud väge. Kuigi paik on vana, ei pea uus omanik kogu oma energiat selle korrastamisse suunama hakkama. Elamine on maitseka silma ja kuldsete käte abil juba uue peremehe rõõmuks õdusaks muudetud ning ootab pikisilmi, et oma sooja ja hooliva auraga kellelegi palju õnnelikke hetki pakkuda.

Tutvu kuulutusega siit>>

3. Korralikud palkhooned sinu valitud asukohta, hind 22 000€

Viljandimaal leidis uue omaniku korralik palkmajadest koosnev hoonetekompleks. Tegemist ei olnud aga tavalise pakkumisega. Nimelt tuli uuel omanikul need hooned minema toimetada ning paigutada enda poolt valitud asukohale.
Tegemist oli hea ja soodsa võimalusega soetada endale korralik ja kvaliteetne elamu!

Tutvu kuulutusega siit>>

4. Suvila hinnatud Vääna-Jõesuu elupiirkonnas, 83 000€

Müüa mõnus ja hubane suvekodu merelähedases Viti külas.

Suvilas asub logistiliselt väga heas asukohas – umbruses on olemas kõik eluks vajalik. Samuti on hoonete seisukord väga hea ning valmis koheselt kasutamiseks.

Tutvu kuulutusega siit>>

5. Villa Eichen kaunis Viljandi linnas, hind 450 000€

Trepimäe villa uus omanik saab enda valdusesse midagi sellist, mida pole kellelgi teisel – imelise vaate, erilise asukoha ning väga ainulaadse arhitektuurilise lahendusega majesteetliku hoone.

Loo sellest oma unistuste kodu!

Tutvu kuulutusega siit>>

6. Suvila Rapla linna piiril, hind 20 000€

Uut omanikku otsis ka mõnusalt kompaktne suvila vaid 1,5 km kaugusle Rapla linna südamest. Ideaalne puhkusepaik või koht oma aiasaaduste kasvatamiseks.

Tutvu kuulutusega siit>>

7. Armas maakodu Setomaal, hind 20 000€

Väike talukoht Setomaal ootab uut hoolitsevat pererahvast. Sobib suviseks peatuskohaks inimestele, kes armastavad privaatsust ja puutumata loodust. Tõeliselt mõnus koht argimurede eest põgenemiseks!

Tutvu kuulutusega siit>>

8. Korralik eramu Ida-Virumaal, hind 75 000€

Ida-Virumaal ootab omanikku kaunis ja korralik pereelamu. Elamu on koheselt valmis sissekolimiseks.

Rahulik ja turvaline kodukoht pikkadeks aastateks.

Tutvu kuulutusega siit>>

9. Korralik majaosa Kristiine linnaosas, hind 144 000€

Augustikuu populaarsemate müügipakkumiste sekka mahtus ka Kristiine linnaosas paiknev majaosa. Majaosa peidab endas 3 tuba ning 105 ruutmeetrit elamispinda. Pakkumine sisaldab ka kogu eluks vajalikku sisustust.

Tutvu kuulutusega siit>>

10. Aastaringseks kasutamiseks mõeldud väikemaja, hind 26 900€

Kena ja modernne väikemaja, mis sobiks hästi nii suvekoduks kui ka saunamajaks. Hoone hind sisaldab ka kogu viimistlust ja sisustust. Hoone paigaldamine on kiire ja lihtne ning saab kasutada juba mõne tunni möödudes alates paigaldamise alustamisest.

Tutvu kuulutusega siit>>

________________________________

Tutvu ka juulikuu Top 10 kinnisvarakuulutustega>>

Kõiki kinnisvarakuulutusi näed siit>>

 

 


Seotud artiklid