TOP10 kinnisvarakuulutused, jaanuar 2019

Jaanuaris oli Kinnisvara24.ee portaalis kokku ligi 23 000 kuulutust. Toome välja jaanuarikuu kõige populaarsemad kinnisvarakuulutused — vaata, millised kodud meie külastajatele kõige enam huvi pakkusid. Siin on sulle Kinnisvara24.ee möödunud kuu kuulutuste TOP10.

1. Moodne ja luksuslik eramu Rohuneemes, hind 765 000€

Suurepärane eramu väga mõnusas ja vaikses rajoonis. Kinnistult avanevad suurepärased vaated mõlemale poole Viimsi poolsaart. Kõik eluks vajalik on 5 km kaugusel keskuses – erinevad kauplused, söögikohad, SPA, kino, spordikompleks, raamatukogu, haigla. Lühikese jalutuskäigu kaugusel on rand, mets, terviserajad, Rohuneeme sadam.

Tundub, et see kaunis eramu on omale juba uue omaniku leidnud, sest kuulutus on portaalist eemaldatud.

2. Suurepärase asukohaga eramu Nõmme mändide all, 650 000€

Väga heas korras villa ruumikal kõrghaljastusega kinnistul. Tegemist on väga privaatse ja rahuliku asukohaga Tallinna linna külje all. Ideaalne variant suuremale perele või lausa mitmele põlvkonnale. Eramut ümbritseb ka soe ja peresõbralik keskkond.

Tutvu kuulutusega siit.

3. Soklikorruse korter Kalamaja südames, hind 49 000€

Suurepärase pakkumine Kalamaja ühes hinnatumas piirkonnas. Korter sobib nii elu- kui ka äripinnaks ning on suurepärase investeerimispotentsiaaliga.

Tänaseks päevaks on korter omale uue omaniku leidnud ning kuulutus on portaalist eemaldatud.

4. Uus majaosa Uuesalu külas, hind 264 000€

Suurepärase planeeringuga ja väga madalate küttekuludega paarismaja Uuesalu elurajoonis, mis asub vaid 10 km kaugusel Tallinna kesklinnast. Erinevalt tavapärasest paarismajast ei ole sellel elamul naabriga ühist seina, vaid kahte majaosa eraldab garaaž. Kokkuvõtteks on tegemist justkui eramuga, millel on suur privaatne aiaga piiratud õueala. Pakutava majaosa hinna sisse kuulub ka kogu piltidel näha olev mööbel ja köögitehnika.

Tutvu kuulutusega siit.

5. Trendikas loft Tallinna kesklinna serval, hind 76 000€

Ajaloolises industriaalhoones asuv 2-tasapinnaline loft on mõeldud kaasaegsele linnainimesele. Korteris on rõhku pandud kõrgele ehituskvaliteedile ning silmapaistvale sisekujundusele. Taolisi kortereid on saada veel mitu!

Tutvu kuulutusega siit.

6. Romantiline maakodu mere ääres, 79 900€

Elegantne ja lummav, kuid samas hubane maakodu, mis on valminud hoole ja armastusega. Mahedad ja soojad maalähedased toonid koos oskuslikult sobituvate detailidega loovad mõnusa kodutunde, kust oleks raske lahkuda. Ümbruskond on turvaline ja peresõbralik ning miks mitte elada seal hoopiski aastaringselt.

Tutvu kuulutusega siit.

7. Idülliline talukompleks Muhu saarel, hind 159 000€

Muinasjutulisel kinnistul on üks väheseid Muhus originaalilähedaselt säilinud talukomplekse, kus on võimalikult palju säilitatud algupärast. Kinnistul on taastatud kiviaiad, mitu rändrahnu ja ei puudu Muhu saarele iseloomulikud kadakad. Ligi 3000m2 suurusel kinnistul paiknevad renoveeritud elumaja, ait-kelder, saunamaja ja kuur.

Tutvu kuulutusega siit.

8. Kena maakodu Peipsi ääres, hind 19 000€

Uut hoolitsevat omanikku otsib ka kena elamukompleks Peipsi järve vahetus läheduses. Kinnistul asuvad kolm hoonet – elumaja, saunamaja/kuur ja küün/laut.

Loo sellest endale õdus maakodu või kasuta aastaringselt elamiseks.

Tutvu kuulutusega siit.

9. Uhiuus korter Nõmme linnaosas, hind 210 000€

Suurt tähelepanu on pälvinud ka uhiuus perekorter Nõmmel. Korteris on pinda 135 ruutmeetrit, mis hõlmab endas viite tuba ning kahte korrust. Selle korteri puhul on tegemist tõeliselt hea alternatiiviga eramajale. Ümbruskond on tore ja rahulik ning kesklinn asub vaid 20-minutilise autosõidu kaugusel.

Tutvu kuulutusega siit.

10. Kena perekodu looduskaunis Türisalu külas, hind 239 000€

Tegemist on äsja valminud muljetavaldava sisedisainiga elamuga. Tegemist on ühekorruselise majaga, kus on olemas kõik, mis võiks ühe korraliku eramu juurde kuuluda – 4 tuba, saun, garderoob, terrass, panipaik, kamin, avar planeering, suured aknad ja palju muud huvitavat.

Türisalu Keila-Joa piirkond on väga looduskaunis piirkond. Vahetus läheduses asuvad nii meri kui ka jõgi.

Tutvu kuulutusega siit.

Vaata ka detsembrikuu Top 10 kinnisvarakuulutusi>>

Siit näed 2018. aasta kõige populaarsemaid kinnisvarakuulutusi>>

Kõiki kinnisvarakuulutusi näed siit>>


Seotud artiklid