Top10 kinnisvarakuulutused, juuli 2019

Juulis oli Kinnisvara24.ee portaalis kokku ligi 22 000 kinnisvarakuulutust. Toome välja juulikuu kõige populaarsemad kinnisvarakuulutused — vaata, millised kodud meie külastajatele kõige enam huvi pakkusid. Siin on sulle Kinnisvara24.ee möödunud kuu kuulutuste TOP10.

1. Eksklusiivne maja Viimsis, hind 410 000€

Maja on kolmekorruseline ja renoveeritud 2017. aastal. Villas on viis magamistuba, vajadusel on võimalik kuuenda magamistoaga kasutusele võtta esimese korruse puhketuba. Kokku on majas 8 tuba, maja suuruseks on koos katusealuste pindadega 311,7 ruutmeetrit, kinnistu suuruseks aga 1493 ruutmeetrit. Maja sisehoovis on kamina ning välibasseiniga puhkeala koos maakeldriga.

Tutvu pakkumisega siit>> 

2. Ruumikas eramu Nõmme linnaosas, hind 399 990€

Müüdav maja asub Veskimöldre elamurajooni vaikses sisekvartalis heakorrastatud ja kõrghaljastusega krundil. Maja sobib hästi suuremale perele ja on logistiliselt väga hea asukohaga – Laagri keskus on ca 1 km kaugusel, seal paiknevad kauplused, kool, lasteaiad, spordihoone, tennisekeskus jne.

Tutvu pakkumisega siit>>

3. Suur talukompleks turismiettevõtluseks, paku oma hind!

Uut omanikku ootab Sinso Jahimaja Kesk-Eestis. Tegemist on talukompleksiga, mis sobib suurepäraselt turismiettevõtluseks. Kompleksi juurde kuulub majutushoone 8 numbritoaga ja eraldi saunamaja koos kahe numbritoaga. Tee oma hinnapakkumine ja saa selle kompleksi uueks peremeheks!

Tutvu pakkumisega siit>>

4. Renoveeritud üürikorter Põhja-Tallinnas, hind 425€ kuus

Tegemist on stuudiotüüpi korteriga ja magamislavats asub teisel korrusel. Korter on sisustatud uue köögimööbli ja -tehnikaga ning lisaks on paigaldatud ka garderoob, pesumasin ja lai madrats (magamislavatsil). Korter väga soe, vaikne ja hubane ning logistiliselt väga hea asukohaga – Kalamaja ja Telliskivi linnak vaid lühiksese jalutuskäigu kaugusel.

Tutvu pakkumisega siit>>

5. Romantiline viinapuuväätides suvila, hind 12 000€

Müüa kauni hoolitsetud iluaiaga ja viljapuudega suvilakrunt Paldiski suvilate piirkonnas Ülase tänavas. Kinnistul asub viinapuuväätidesse kasvanud väike aiamaja, vundamendil klaaskasvuhoone ja looduslik väike tiigike.

Tutvu pakkumisega siit>>

6. Ühetoaline moodulmaja, hind 19 900€

20 m2 suuruse ehitusaluse pinnaga elamine koosneb kahest ruumist – suur tuba ja vannituba – ning välisukseks on kahepoolne klaasuks. Võimalik kasutada kontorina, külalistemajana, aiamajana, jne.

Tutvu pakkumisega siit>>

7. Üürikorter Tartu kesklinnas, hind 420€ kuus

Korter asub 1950ndatel ehitatud kortermajas, kus saab nautida kesklinnas elamise mugavusi, kuid samas on tagatud rahulik ja vaikne elukeskkond. Ruumilahenduslikult on korteris esik, kaks eraldi asuvat tuba, köök ning ühes ruumis asuvad vannituba ja WC. Tänu avaratele aknapindadele on korter väga valgusküllane.

Tutvu pakkumisega siit>>

8. Suvila Peipsi järve ääres, hind 500€ kuus

Peipsi järve ääres mändide all ootab uusi üürilisi armas suvila. Suvilat on võimalik üürida nii pika- kui ka lühiajaliselt. Peipsi järveni on vaid 200 m, kus avaneb kaunis liivarand. Ümber suvila asub männimets, mis on ühtlasi oivalised marja-ja seenemetsad.

Tutvu pakkumisega siit>>

9. Tõeline pärl Pirital, hind 198 000€

Tegemist on väga vaikses elupiirkonnas Pirital asuva koduga, mis koosneb 2 majakesest – peamaja ja kõrvalhoone, mis on samuti kasutusel elamuna. Suurepärane võimalus peamajas elada eraldi ja kõrval elamusse elama panna kas vanemad või suuremad lapsed, kes vajavad juba rohkem privaatsust. Mõlemad kodud on värskelt renoveeritud! Mõlemas on oma köök ja vannituba!

Tutvu pakkumisega siit>>

10. Kvaliteetne kivimaja Sauel, hind 237 000€

Tegemist on täiesti uue ja kvaliteetse kivimajaga Saue Keskuse kõrval. Hoones on 4 tuba ning on koheselt sissekolimiseks valmis.

Tutvu pakkumisega siit>>

______________________________________

Tutvu ka juunikuu Top10 kinnisvarakuulutustega>>.

Kõiki kinnisvarakuulutusi näed siit>>.


Seotud artiklid