Top10 kinnisvarakuulutused, juuni 2019

Juunis oli Kinnisvara24.ee portaalis kokku üle 22 000 kuulutuse. Toome välja juunikuu kõige populaarsemad kinnisvarakuulutused — vaata, millised kodud meie külastajatele kõige enam huvi pakkusid. Siin on sulle Kinnisvara24.ee möödunud kuu kuulutuste TOP10.

1. Eksklusiivne maja Keilas, hind 350 000€

Tegemist on erilise ja eksklusiivse majaga Keilas. Maja ja selle sisekujundus on projekteeritud tuntud ja hinnatud arhitekti Toomas Rank poolt. Ta on samuti ka lummavalt kauni haljastusprojekti autor. Maja ja aed on pärjatud mitmete tunnustavate aukirjadega. Näiteks aastal 2008 “Kodud kauniks” tiitel ja aastal 2017 “Keila linna kauneim aed”.

Tutvu kuulutusega siit>>

2. Muinasjutuline talu Pärnumaal, hind 155 000€

See talu on mõeldud inimestele, kes oskavad loodusega sõbrustada, kes oskavad iseennast kuulata ja kes soovivad elult midagi erilist, kes soovivad ise midagi ära teha ja endast tõelise pärandi jätta. Tegemist on tõeliselt privaatse, kuid samas linnalähedase asukohaga.

Talumaja ise on ajastutruult renoveeritud ning hoovialal on olemas kõik talule kohustuslik: viljapuud, marjapõõsad, ürdid, püsililled ja põlispuud.

Tutvu kuulutusega siit>>

3. Kvaliteetne majaosa Kakumäel, hind 260 000€

Morderne ja lihtsa lahendusega 5-toaline perekodu rahulikus Haabersti linnaosas Kakumäel. Tegemist on kahe korteriga paarismajaga rahulikus Kakumäe asumis. Märksõnadeks on avarad päikesepoolsed aknad ja hästi läbimõeldud ruumipaigutus.

Tutvu kuulutusega siit>>

4. Puitkarkassmaja sinu soovitud asukohas, hind 40 000€

Kastellil on valminud suurepärane eripakkumine City 84, mis oma praktilise ruumilahenduse, modernse ja selgepiirilise välisilme ning väga soodsa paketihinnaga on sobilik maja noortele peredele.

Tutvu kuulutusega siit>>

5. Hoolitsetud suvekodu Paldiski linnas, hind 19 600€

Uut omanikku ootab ka kaunis suvekodu Paldiski linnas. Maja ümbritseb avar ja hästi ümbritsetud aed, mida ilmsetab ka väike tiik.

See suvituskoht sobib suurepäraselt inimestele, kes armastavad rohelist elukeskkonda ja mere lähedust. Rannamõnusid saab nautida näiteks 3 km kaugusele jäävas Leetse rannas, kus on imekena liivarand ja männi-parkmets, rajatud on lõkkeplasid ja puhkealad jne.

Tutvu kuulutusega siit>>

6. Renoveeritud korter Kohtla-Järvel, hind 33 900€

Kohtla-Järvel Ahtme linnaosas on pakkuda üks kena renoveeritud korter. Korter on sobilik näiteks väiksemale perele.

NB! Korteri hinnas sisaldub ka kogu mööbel!

Tutvu kuulutusega siit>>

7. Suur talukompleks Järvamaal, tee oma hinnapakkumine!

Uut omanikku ootab Sinso Jahimaja Kesk-Eestis. Tegemist on talukompleksiga, mis sobib suurepäraselt turismiettevõtluseks. Kompleksi juurde kuulub majutushoone 8 numbritoaga ja eraldi saunamaja koos kahe numbritoaga. Tee oma hinnapakkumine ja saa selle kompleksi uueks peremeheks!

Tutvu kuulutusega siit>>

8. Kena suvila Kaasiku külas Saue vallas, hind 28 000€

Tallinnast 40 km kaugusel asuv suvila koos ruumika hoovi ja aiamaaga. Suvila on renoveeritud – seinad ja põrand soojustatud, uus katus, uued aknad. See pakkumine ei kestnud väga kaua ja oma soodsa hinna tõttu leidis kiirelt uue omaniku.

Tuvu kuulutusega siit>>

9. Omanäolise miljööga kodu Kalamaja piiril, hind 510 000€

Omanäolise miljööga kodu koos kontori ja laoruumiga ehedas industriaalses keskkonnas. See on kodu, mis pöörab pea peale kõik arusaamised tavalisest elamisest. Pakkumine on karakterilt unikaalne, ruumide suuruselt ebatavaline ja kasutamisvõimalustelt mitmekesine.

Tutvu kuulutusega siit>>

10. Osaliselt renoveeritud eramu Lääne-Virumaal, hind 37 500€

Rakvere linnast 15 km kaugusel on pakkumisel üks korralik palkmaja, mis on osaliselt renoveeritud. Uus katus, uued akndad, uus katlamaja mille ruum on juurde-ehitatud, uus elektrijuhtmestik ja kilbid jne. Loo sellest oma unistuste kodu!

Tutvu kuulutusega siit>>

______________________________________-

Tutvu ka maikuu Top10 kinnisvarakuulutustega>>.

Kõiki kinnisvarakuulutusi näed siit>>.


Seotud artiklid