Top10 kinnisvarakuulutused, mai 2019

Mais oli Kinnisvara24.ee portaalis kokku ligi 23 000 kuulutust. Toome välja maikuu kõige populaarsemad kinnisvarakuulutused — vaata, millised kodud meie külastajatele kõige enam huvi pakkusid. Siin on sulle Kinnisvara24.ee möödunud kuu kuulutuste TOP10.

1. Tänapäevases stiilis funkmaja Nõmme linnaosas, hind 595 000€

Von Glehni lossi piirkonnas, Hiiu parkmetsa vahetus läheduses, kõrghaljastusega reljeefsel maastikul paikneb tänapäevases stiilis funkmaja. See 7-toaline eramu on hea valik suuremale perekonnale ning rahuldab kindlasti ka nõudlikuma ostja vajadused.

Tutvu kuulutusega siit>>.

2. Stiilne ja hubane korter Tallinna Vanalinnas, hind 550 000€

Suurepärase sisekujundusega läbi kolme tasapinna paiknev korter Tallinna Vanalinnas. Korter on väga vaikne ning selle renoveerimisel on kasutatud vaid kõige paremaid materjale. Ka maja on kaunilt renoveeritud ja väga meeldiva sisekliima ja arhitektuuriga.  See on kodu kuhu on alati meeldiv tulla ja kus on alati meeldiv olla!

Tutvu kuulutusega siit>>.

3. Ilusate vaadetega neljatoaline korter Tallinna kesklinnas, hind 239 000€

Üks kena perekorter Tallinna kesklinna serval, kus on olemas kõik mugavaks eluks vajalik. Kortermaja on valminud 2012. aastal ning kõik on endiselt värske ja uus. Boonuseks on veel see, et läheduses asuvad ka mitmed toidupoed, koolid, lasteaiad jne.

Tutvu kuulutusega siit>>.

4. Ehitusjärgus eramu koos suure terrassi ja avara aiaga, hind 98 900€

Tallinna kesklinnast vaid 20-minutilise autosõidu kaugusel Muuga aedlinnas on müüki tulnud ehitusjärgus 2-korruseline eramu koos suure terrassi ja avara aiaga. Tegemist on algselt puit/tellis suvilaga, mis on ümberehitamisel aastaringseks elamiseks.

Tutvu kuulutusega siit>>.

5. Tagasihoidlik eramu Loksa linnas, hind 25 000€

Mereäärses Loksa linnas ootab uut omanikku 2 kõrvuti asuvat kinnistut, kus ühel asub peal ka tagasihoidlik eramaja. Liivane rand, soe merevesi, looduslikult ilus Valgejõe org ja kaunis männimets annavad Loksale suurepärased eeldused saada taas tunnustatud puhkepiirkonnaks.

Tundub, et see maja on leidnud omale uue omaniku ja pakkumiste seast eemaldatud.

Tutvu kuulutusega siit>>.

6. Hoolitsetud suvekodu Paldiski linnas, hind 19 600€

Uut omanikku ootab ka kaunis suvekodu Paldiski linnas. Maja ümbritseb avar ja hästi ümbritsetud aed, mida ilmsetab ka väike tiik.

See suvituskoht sobib suurepäraselt inimestele, kes armastavad rohelist elukeskkonda ja mere lähedust. Rannamõnusid saab nautida näiteks 3 km kaugusele jäävas Leetse rannas, kus on imekena liivarand ja männi-parkmets, rajatud on lõkkeplasid ja puhkealad jne.

Tutvu kuulutusega siit>>.

7. Miljööväärtuslik kodu ajaloolises rannakülas Lahemaal, hind 250000€

Ainulaadne ja miljööväärtuslik talukompleks Lahemaal. Talu on esmakordselt kasutusele võetud 1890 aastal ja olnud siiani ühe suguvõsa käes, kes on seda väärikalt hoidnud. Talu on täielikult renoveeritud ja kaasajastatud vastavalt tänapäeva nõuetele. Samas on säilitatud autentne talumiljöö, koos abihoonetega krundil.

Tutvu kuulutusega siit>>.

8. Vahtramäe talu Meleski külas, hind 13 900€

1924. aastal rajatud taluhoone Viljandimaal. Talu on läbinud ka mõningase värskenduskuuri – uue ilme on saanud fassaad ning ka sisemust on pisut kõpitsetud. Läheduses asub ka Võrtsjärv, mis teeb talust väga mõnusa suvituskoha.

Tänaseks päevaks on maja omale uue omaniku leidnud, kuid kuulutusega saab tutvuda siit>>.

9.  Omanäoline korter Kalamajas, hind 350€/kuu

Väga palju tähelepanu pälvis ka omanäoline üürikorter Tallinnas, Kalamajas. Korter asub läbi kolme tasapinna ning on eraldi sissepääsuga. Praeguseks hetkeks on korter omale uue üürilise leidnud, sest nii head pakkumised kaua ei kesta.

Tutvu kuulutusega siit>>.

10. Suvila keset männimetsa, hind 56 000€

Oled unistanud suvilast keset kaunist männimesta, kus vaid paarisaja meetri kaugusel asub ilus merepiir? Siinses pakkumises on seda kõike suures külluses! Sind ootab heas seisukorras suvila, mis asub Pärnu linnast mõnekümne minutilise autosõidu kaugusel. Ka naabruskond on suvepuhkuseks ideaalne paik – ümbruses asuvad puhkekeskused, RMK telkimisalad, metsarajad jpms.

Tutvu kuulutusega siit>>.

Tutvu ka aprillikuu Top10 kinnisvarakuulutustega>>.

Kõiki kinnisvarakuulutusi näed siit>>.


Seotud artiklid