TOP10 kinnisvarakuulutused, märts 2019

Märtsis oli Kinnisvara24.ee portaalis kokku üle 23 200 kuulutuse. Toome välja märtsikuu kõige populaarsemad kinnisvarakuulutused — vaata, millised kodud meie külastajatele kõige enam huvi pakkusid. Siin on sulle Kinnisvara24.ee möödunud kuu kuulutuste TOP10.

1. Ruumikas häärber Haabneemes, hind 449 000€

Tegemist on enam kui 260-ruutmeetrise eramuga, mida ümbritseb 3000-ruutmeetrine avar, kuid samas privaatne krunt. Maja interjööris on valdavalt kasutatud puidu ja kivide kombinatsioone ning kasutatud hubaseid ja soojasid toone. Valgust lisavad maast laeni aknad

Tutvu kuulutusega siit.

2. Suursugune villa Pirita jõe ürgoru maastikukaitsealal, hind 890 000€

Villa Klosterhof – ainulaadse arhitektuuriga elamu Eestis, mida ümbritseb kõigele lisaks väga privaatne ja looduskaunis keskkond. Eramu naabruses on vaid 7 – 8 eramaja, mis moodustavad omaette privaatse asumi 10 minuti autosõidu kaugusel Tallinna kesklinnast. Elamu on ehitatud väga kvaliteetsetest materjalidest kasutades vaid parimaid ehitustehnikaid.

Tutvu kuulutusega siit.

3. Merevaatega funkstiilis eramu Rohuneeme külas, hind 2900€/kuu

Uut üürilist ootab luksuslik ja ruumiküllane eramaja Viimsis, Rohuneeme külas. Tegemist on kõrge kvaliteedilise hoonega, mis suudab rahuldada ka kõige nõudlikuma üürilise soove. Lisaks avarale planeeringule leiab hoonest veel selliseid lisasid nagu – vaated merele, sauna- ja basseinikompleks, katuseterrass ja palju muud huvitavat.

Tutvu kuulutusega siit.

4. Tagasihoidlik eramu Loksa linnas, hind 25 000€

Mereäärses Loksa linnas ootab uut omanikku 2 kõrvuti asuvat kinnistut, kus ühel asub peal ka tagasihoidlik eramaja.

Liivane rand, soe merevesi, looduslikult ilus Valgejõe org ja kaunis männimets annavad Loksale suurepärased eeldused saada taas tunnustatud puhkepiirkonnaks.

Tutvu kuulutusega siit.

5. Mugava planeeringuga korter Tallinnas, Kristiine linnaosas, hind 69 000€

Tegemist on täielikult renoveeritud korteriga, mis on ühe toaliselt korterist ümber tehtud kahe toaliseks. Samuti on tegemist ka väga hea asukohaga – vaikne rajoon, keskklinnast vaid 5-minutilise autosõidu kaugusel.

Praeguseks hetkeks on antud objekt omale juba uue omaniku leidnud. Tutvu kuulutusega siit

6. Mereäärne palkmaja Kaberneeme külas, hind 399 000€

See on Honka palkelamu “Saaremaa 100”. Tegemist on ajastutruu hoonega, mida on ilmestatud kaasaegse sisedisaini ja arhitektuuriga – näiteks rookatus ja hoovis suur bassein. Maja asub kohe mereäärse kalda peal, kuhu tehtud mõnus suur terrass, kust pääseb metalltreppi mööda alla mere äärde. Mere ääres on oma liivarand ja väike muul.

Tutvu kuulutusega siit

7. Kaasaegne väikemaja Tusari külas, hind 99 000€

Kaasaegne väikemaja – Suvila 2.0 – asub põlismetsa privaatsuses, pakkudes samas kõiki meile nii armsaid mugavusi ja on kasutatav aastaringselt. Loo, unista, tööta või ole lihtsalt niisama – see on kõigiks nendeks tegevusteks ideaalne paik. Mõnusat äraolemist toetab kümblustünn, kus on ühtviisi mõnus lõõgastuda nii suvel kui talvel.

Unikaalne maastik vägevate kivirahnudega, põlismets ja suur kõrguste vahe teevad selle kinnistu väga eriliseks.

Tutvu kuulutusega siit.

8. Eeskujulik elamu Nõmme mändide all, hind 650 000€

Väga heas korras eramu ruumikal kõrghaljastusega kinnistul. Tegemist on väga privaatse ja rahuliku asukohaga Tallinna linna külje all. Ideaalne variant suuremale perele või lausa mitmele põlvkonnale. Eramut ümbritseb ka soe ja peresõbralik keskkond.

Tutvu kuulutusega siit.

9. Mõnus suvekodu Vahastu külas, hind 52 000€

Tallinna piirist pooletunnise autosõidu kaugusel maaliliste männimetsade vahel ootab uut toimekat pererahvast mõnus suvekodu. Uus omanik saab ise otsustada, kas jätab maja suvekoduks või kohandab päriskoduks. Võimalik on alustada puhtalt lehelt ja lasta unistustel lennata nii ruumilahenduses kui siseviimistluses.

Tutvu kuulutusega siit.

10. Korralik eramu Tallinna linna külje all, hind 102 200€

Tallinna kesklinnast vaid 20-minutilise autosõidu kaugusel Muuga aedlinnas on müüki tulnud ehitusjärgus 2-korruseline eramu koos suure terassi ja avara aiaga. Võimalus soodsalt soetada linnalähedane maja ja rajada sellest oma unistuste kodu.

Tutvu kuulutusega siit.

Tutvu ka veebruarikuu Top10 kinnisvarakuulutustega>>.

Kõiki kinnisvarakuulutusi näed siit>>.


Seotud artiklid