Top10 kinnisvarakuulutused, oktoober 2019

Oktoobrikuus oli Kinnisvara24.ee portaalis kokku umbes 21 000 kuulutust. Toome välja oktoobrikuu kõige populaarsemad kinnisvarakuulutused — vaata, millised kodud meie külastajatele kõige enam huvi pakkusid. Siin on sulle Kinnisvara24.ee möödunud kuu kuulutuste TOP10.

1. Uhiuus maja Papsaare külas, hind 164 000€

See uusarenduse pakkumine asub Pärnu linnas, Papsaare külas, Lõvi elamurajoonis. Äsja valminud ühepereelamu märksõnadeks on mugavus, ökonoomsus ja suurepärane asukoht. Läheduses asub kõik eluks vajalik – lasteaed, kool, kauplused, spordirajatised jpms.

Tutvu pakkumisega siit>>

2. Unikaalne mereäärne eramu Laulasmaal, hind 195 000€

Ainulaadne kinnistu Laulasmaa merepoolses osas, vaikses tuulevabas lahesopis. Hoone on mõeldud aastaringseks elamiseks ning on oma mõõtmetelt sobilik keskmise suurusega perekonnale. Meri asub vaid 140m kaugusel.

Tutvu pakkumisega siit>>

3. Põlispuudega ümbritsetud privaatne kodu Lääne-Virumaal, hind 14 000€

Kui Sul on linnakärast villand, siis Lääne-Virumaal ootab sind üks privaatne kodukoht. See ahiküttega 3-toaline elumaja on ideaalne aastaringseks elamiseks perele, kes hindab privaatsust ja looduslähendust.

Tutvu pakkumisega siit>>

4. Ühetoaline moodulmaja, hind 19 900€

20 m2 suuruse ehitusaluse pinnaga elamine koosneb kahest ruumist – suur tuba ja vannituba – ning välisukseks on kahepoolne klaasuks. Võimalik kasutada kontorina, külalistemajana, aiamajana, jne.

Tutvu pakkumisega siit>>

5. Salapärane garaaž Kristiine linnaosas, 12 500€

Oktoobrikuus pälvis esmakordselt väga palju tähelepanu ka see maa-alune garaažiboks Kristiine linnaosas. Tegemist on korraliku ja turvalise kohaga, kus hoida oma sõidukit või pidada hoopis laoruumi.

Tutvu pakkumisega siit>>

6. Värskelt ehitatud elamu Tammiku alevikus, hind 225 000€

Ida-Virumaal, Tammiku alevikus ootab uut omaniku värskelt valminud elumaja. Tegemist on väga heas seisukorras oleva hoonega, millel on ka dokumentatsioon juba korras. Siseruumid on avarad ning ruumi jagub ka suuremale perekonnale.

Tutvu pakkumisega siit>>

7. Ridaelamuboks Rannamõisa külas, hind 209 000€

Müüa väga hea kvaliteedi ning planeeringuga ilus kodu Rannamõisas, Tabasalus. Tegemist on tõeliselt mõnusa perekoduga, millel on ka piisavalt suur aed koos mänguväljakuga. Tabasalu keskus jääb vaid umbes 2km kaugusele, kus on olemas koolid, lasteaiad, kauplused, söögikohad jne.

Tutvu pakkumisega siit>>

8. Suur suvila Saku vallas, hind 120 000€

Saku vallas ootab uut omanikku üks suur ja korralik suvila, mis on ümber ehitatud igapäevaseks elamiseks. Hoone soojustus on korralik ja soojakadu minimaalne, mis võimaldab uuel omanikul seal mõnusalt ja säästlikult elada. Suvilat ümbritseb ka suur hoov, kus leidab palju erinevaid viljapuid ja -põõsaid.

Tutvu pakkumisega siit>>

9. Uus funkstiilis elumaja Suurupi külas, hind 549 500€

Värskelt 2019. aastal valminud suur elumaja koos saunamajaga Harku vallas, Suurupis, Aruheina teel, mis on ideaalne kodu privaatsust hindavale suuremale perekonnale. Ülisuur kõrghaljastusega kinnistu on igast küljest aiaga piiratud ja väga privaatne. Maja on valmis koheseks sissekolimiseks.

Tutvu pakkumisega siit>>

10. Looduskauni asukohaga maja Vääna-Jõesuus, hind 115 000€

Vääna-Jõesuu külas ootab uut omanikku üks armas eramu, mis sobib hästi keskmise suurusega perekonnale. Majas on 4 tuba ning on valmis aastaringseks elamiseks. Läheduses ka kõik eluks vajalik kooli, poe ja transpordi näol.

Tutvu pakkumisega siit>>

Tutvu ka septembrikuu Top 10 kinnisvarakuulutustega>>

Kõiki kinnisvarakuulutusi näed siit>>


Seotud artiklid