Top10 kinnisvarakuulutused, Oktoober 2020

1. Vaikse asukohaga elamu Kiviõli linna servas, hind 28 000€

Taaskord on esikoha napsanud kivikonstruktsioonis elamu Kiviõli linna Küttejõu piirkonnas. Elamu asub suurematest tänavatest eemal, väga rahulikus ja privaatses asukohas. Hoonet ümbritseb väga kaunis ja hoolitsetud aed ning kõigele lisaks asub kinnistul ka garaaž ja saun.

Tutvu kuulutusega siit>>

2. Maja Põltsamaa jõe ääres, hind 59 900€

Põltsamaa kesklinnast ca 3 kilomeetri kaugusel on müügil hubane kahekorruseline maja. Maja on hea sseisukorras ning võimaldab kohe sisse kolida ning sobib inimesele kes otsib looduskaunist, kuid linnalähedast elupaika.

Tutvu kuulutusega siit>>

3. Stiilne suvila Mulgimaal, hind 23 000€

Mulgimaal on müügil väga ainulaadse arhitektuuriga suvila! Tegemist on stiilipuhta nõukaaegse suvilaarhitektuuri tippteosega, mis on kui miniversioon “Hukkunud alpinisti hotellist”.

Tutvu kuulutusega siit>>

4. Ehedalt säilinud Mulgi tüüpi elamu, hind 21 000€

Mulgimaal on palju ilusaid maju, see privvatne talukoht sobib väga hästi kas suvilaks või aastaringseks elamiseks. Ehita endale hingega maakodu, ideaalne toorik, mille taolisi leidub turul vähe.

Tutvu kuulutusega siit>>

5. Suvila Lääne-Harju vallas, hind 25 900€

Taaskord on topi jõudnud Paldiskis asuv suvila. Väga hea asukohaga krundil paiknevad lisaks lehtla, suitsuahi ja kasvuhoone.

Tutvu kuulutusega siit>>

6. Armas suvetalu Setomaal, hind 20 000€

Setomaal on müügile tulnud armas ja väike suvetalu, mis ootab uut pererahvast. Talu sobib ideaalselt suviseks peatuskohaks inimesele, kes armastab privaatsust ja puutumatut loodust.

Tutvu kuulutusega siit>>

7. Väike majake kõrvalhoonega rahulikus piirkonnas, hind 10 000€

See väike 3-toaline maja Mõisaküla rahulikus ja rohelises piirkonnas ootab uusi kuldsete kätega omanike. Maja ja aed vajavad hoolitsut kuid õigete omenike käes tuleb välja tõeline väärtus.

Tutvu kuulutusega siit>>

8. Looduskauni asukohaga talukoht, järve lähedal, hind 17 000€

Põlvamaal, Kanepi vallas asuv taluhoone on jätkuvalt meie populaarsemate kuulutuste seas.
Kinnistul palkmaja mis vajab renoveerimist ja veidi hoolt, kuid on oma vanuse kohta üpris heas seisukorras. Ideaalne maakodu kandidaat!

Tutvu kuulutusega siit>>

9. Kena ja privaatne elamiskoht Viru-Kabala külas, hind 35 000€

Viru-Kabala külas asub kena renoveeritud elamu, kinnistul asub veel saun, kuur ja kaevumaja. Ideaalne suvilaks või maakoduks.

Tutvu kuulutusega siit>>

10. Väike majake Mõisakülas, hind 7 000€

Mõisaküla rahulikus piirkonnas on müügil vana maja, mis vaja veidi hoolt. Kinnistul asub peale elumaja veel kuur, maakelder ja kaev.

Tutvu kuulutusega siit>>

 

Tutvu ka septembrikuu Top 10 kinnisvarakuulutustega>>

Kõiki kinnisvarakuulutusi näed siit>>

 


Seotud artiklid