Top10 kinnisvarakuulutused, September 2020

1. Vaikse asukohaga elamu Kiviõli linna servas, hind 28 000€

Taaskord on esikoha napsanud kivikonstruktsioonis elamu Kiviõli linna Küttejõu piirkonnas. Elamu asub suurematest tänavatest eemal, väga rahulikus ja privaatses asukohas. Hoonet ümbritseb väga kaunis ja hoolitsetud aed ning kõigele lisaks asub kinnistul ka garaaž ja saun.

Tutvu kuulutusega siit>>

2. Poolik elumaja Pärnumaal, hind 36 000€

Pärnu linna vahetus läheduses ootab uut omaniku pooleliolev elumaja. Hoones on 4 tuba ning seda ümbritseb 1594 ruutmeetrine kinnistu. See on suurepärane variant luua oma unistuste kodu pikkadeks aastateks.

Tutvu kuulutusega siit>>

3. Elumajaks kohandatav suvila Paldiskis, hind 25 900€

Üha arenevas Paldiski väikelinnas ootab üks elumaja potentsiaaliga suvila. Majas on 3 tuba ning seda ümbritseb pea 1000 ruutmeetrine krunt. Hoone renoveerimisega on juba alustatud. See suurepärane pakkumine on tänaseks leidnud juba ka uue omaniku.

Tutvu kuulutusega siit>>

4. Unikaalne talukompleks Harku vallas, hind 690 000€

Unikaalselt kaunis jõeäärne talukompleks vaid 25 km kaugusel Tallinna kesklinnast. Seda tervikkomplekti on sõnadega keeruline kirjeldada. Kohale saabudes valdab sind täielik rahu ja sealt ei tahaks ära minna.

Tutvu kuulutusega siit>>

5. Kaunis talukoht Põlvamaal Vähkjärve vahetus läheduses, hind 17 000€

Põlvamaal ootab toimekat peremeest üks renoveerimist vajav taluhoone. Olenemata oma kõrgest east on tegemist siiski väga hästi säilinud hoonega. Ideaalne maakodu kandidaat!

Tutvu kuulutusega siit>>

6. Stiilne 4-toaline korter hinnatud Telliskivi asumis, hind 306 000€

Müüa funktsionaalne 4-toaline korter koos saunaga hinnatud Telliskivi asumis, armas pesa neile, kes hindavad Telliskivi piirkonna võlusid, vaikses sisehooviga kortermajas õunapuuaiaga. Korter asub kolmekorruselise maja teisel korrusel, mille aknad avanevad kolme suunda. Tubade erilise planeeringu tõttu pakub korter palju päikese- ja päevavalgust.

Tutvu kuulutusega siit>>

7. Saunaga korter Pärnu rannarajoonis, 115 000€

Pärnu linnas ootab uut omanikku põneva planeeringuga 2-toaline korter. Korter asub Villa Norrenbergi või villa Schürmanni nime all tuntud elamus. Korter on koheselt valmis sisse kolimiseks.

Tutvu kuulutusega siit>>

8. Korralik eramu Ida-Virumaal, hind 75 000€

Ida-Virumaal ootab omanikku kaunis ja korralik pereelamu. Elamu on koheselt valmis sissekolimiseks.

Rahulik ja turvaline kodukoht pikkadeks aastateks.

Tutvu kuulutusega siit>>

9. Jõeäärne elamu Viljandimaal, hind 135 000€

Müügis on talukoht, mille sarnaseid pakutakse vaid kord kümne aasta jooksul! Uue omanikku valdusteks saavad lisaks suurepärasele hoonele olema ka lopsakad põllumaad ning marju ja seeni täis metsad.

Tutvu kuulutusega siit>>

10. Korralik majaosa Kristiine linnaosas, hind 140 000€

Septembrikuu populaarsemate müügipakkumiste sekka mahtus ka Kristiine linnaosas paiknev majaosa. Majaosa peidab endas 3 tuba ning 105 ruutmeetrit elamispinda. Pakkumine sisaldab ka kogu eluks vajalikku sisustust.

Tutvu kuulutusega siit>>

________________________________

Tutvu ka juulikuu Top 10 kinnisvarakuulutustega>>

Kõiki kinnisvarakuulutusi näed siit>>

 


Seotud artiklid