Top10 kinnisvarakuulutused, veebruar 2019

Veebruaris oli Kinnisvara24.ee portaalis kokku 23 100 kuulutust. Toome välja veebruarikuu kõige populaarsemad kinnisvarakuulutused — vaata, millised kodud meie külastajatele kõige enam huvi pakkusid. Siin on sulle Kinnisvara24.ee möödunud kuu kuulutuste TOP10.

1. Unikaalne ja täielikult renoveeritud talukompleks Saaremaal, hind 320 000€

Tegemist on tõelise unistuste maakoduga. Talukompleksi renoveerimisel on arvesse võetud meie esivanemate traditsioone sidudes neid tänapäevaste mugavustega. See ei ole pelgalt maakodu, vaid vaatamisväärsus omaette.

Tutvu kuulutusega siit.

2. Tagasihoidlik eramu Loksa linnas, hind 25 000€

Mereäärses Loksa linnas ootab uut omanikku 2 kõrvuti asuvat kinnistut, kus ühel asub peal ka tagasihoidlik eramaja.

Liivane rand, soe merevesi, looduslikult ilus Valgejõe org ja kaunis männimets annavad Loksale suurepärased eeldused saada taas tunnustatud puhkepiirkonnaks.

Tutvu kuulutusega siit.

3. Trendikas loft Tallinna Kesklinna serval, hind 76 000€

Ajaloolises industriaalhoones asuv 2-tasapinnaline loft on mõeldud kaasaegsele linnainimesele. Korteris on rõhku pandud kõrgele ehituskvaliteedile ning silmapaistvale sisekujundusele. Taolisi kortereid on saada veel mitu!

Tutvu kuulutusega siit.

4. Mõnus 1-toaline korter Nõmmel, hind 46 700€

Põhjalikult renoveeritud ning nutikalt lahendatud korter sobib suurepäraselt näiteks üüriinvesteeringuks või iseseisvat elu alustavale noorele. Rahulikud värvitoonid ning skandinaavia stiilis sisekujundus tekitavad koheselt mõnusa kodutunde.

Tutvu kuulutusega siit.

5. Ojasaare talukompleks Järvamaal, hind 189 900€

Uut omanikku ootab kunagine Eistvere mõisa moonakate maja, millest on tänapäevaks valminud uhke ilmega talukompleks. Talu on pärit 19. sajandist ning on praeguseks täielikult renoveeritud. Sobib suurepäraselt nii elamuks kui ka turismi edendamiseks.

Tutvu kuulutusega siit.

6. Uhiuus korter Pirita jõeoru maastikukaitseala kõrval, hind 79 000€

Pirita jõeoru maastikukaitseala kõrvale, muhedasse metsaparki, rajatakse kaks privaatset ja hubast kortermaja, kuhu paisatakse müüki suur hulk kvaliteetseid ja stiilseid kortereid. Tegemist on tõeliselt peresõbraliku elukeskkonnaga.

Tutvu kuulutusega siit.

7. Armas talumaja Viljandi maakonnas, hind 14 900€

Pakkumisele on tulnud armas Vahtramäe talu Viljandi maakonnas. Tegemist on 1924. aastal valminud heas seisukorras talukompleksiga, mis oleks suurepäraseks kandidaadiks oma uue suvekodu või maakodu rajamiseks.

Tutvu kuulutusega siit.

8. Eramukompleks Peipsi järve läheduses, 19 000€

Suurt tähelepanu on pälvinud ka korralik eramukompleks Peipsi järve läheduses, Rehemetsa külas. Lisaks elumajale asuvad kinnistul ka saunamaja, laut ja küün. Kompleks sobib suurepäraselt talumajapidamisega alustamiseks.

Tutvu kuulutusega siit.

9. Uhiuus kahetoaline korter VEGA Residentsis, hind 77 900€

Suurepärane pakkumine Tallinna ühes populaarsemas uusarenduses – VEGA Residentsis. Pakkumine sisaldab uhiuut valmis viimistlusega korterit koos panipaiga ja parkimiskohaga. VEGA maja peidab endas ka suurepäraseid lõbutsemis- ja lõõgastumisvõimalusi – laste mängutuba, saunakompleks, peoruumid, grilli- ja piknikualad jne.

Tutvu kuulutusega siit.

10. Soodne soklikorruse korter Liivalaias, hind 85 000€

Ahvatlev pakkumine – renoveeritud 3-toaline korter Tallinna linna tuiksoonel. Korter sobib suurepäraselt näiteks üüriinvesteeringuks. Kokkuleppel müüjaga on korterit võimalik osta ka koos mööbliga.

Tutvu kuulutusega siit.

Tutvu ka jaanuarikuu Top10 kinnisvarakuulutustega>>.

Kõiki kinnisvarakuulutusi näed siit>>.


Seotud artiklid