Tule meile müügispetsialistiks!

Kinnisvara24.ee on Eesti üks suurimaid kinnisvaraportaale ja mis võitis “Kinnisvarategu 2018” auhinna portaali eduka käivitamise eest. Ettevõtte omanike hulka kuuluvad Ekspress Grupp ja Eesti juhtivad kinnisvarabürood. Meie eesmärk on olla oma kasutajate jaoks kõige mugavam koht, kus kinnisvara kohta informatsiooni saada või jagada. 

Otsime oma meeskonda müügispetsialisti, kes on üks meie võtmeisikutest ja kelle peamine roll on kasvatada järjepidevalt meie äriklientide arvu ja müügimahtusid.


MIKS SEE TÖÖKOHT ON VÄGA HEA VALIK?

Töötad koos oma ala professionaalidega.
Sa saad äri teha kinnisvaravaldkonna tipptegijate – firmaomanike, maaklerite, kinnisvaraarendajate, turundusjuhtidega. Ja muidugi meie oma tiim – meie tiimiliikmetel on pikk kogemus äride käivitamisel, internetiportaalide tegemisel, aga ka müügis ja turunduses. Seda kogemust jagame Sinuga.

Sinu roll on ülioluline.
Ühena meie tiimi võtmeisikutest mängid ülitähtsat rolli uues ja ägedas ettevõttes. Sinu töö eesmärk on läbi süstemaatilise ja järjepideva müügitöö oma isiklike ja ettevõtte müügieesmärkide saavutamine.

Väga hea töötasu.
Kinnisvara24-s teenid Sa väga head palka ja võid olla kindel, et töötasu suurus sõltub Sinust endast. Põhipalgale lisandub tulemustasu, mis mitmekordistab Sinu palga. Palgal ülemist piiri ei ole. Kui tuled vestlusele, siis näitame Sulle, kuidas ja kui palju sa teenima hakkad (vihje: brutopalga suurusjärk koos tulemustasuga ca 2-3 tuhat, või rohkem – sõltub ainult Sinust).


Selleks, et kandideerida, saada palun kiri e-posti aadressil info@kinnisvara24.ee. Palun lisa kirjale ka oma CV ja põhjendus, miks Sa seda tööd teha tahaksid.


MILLIST TÖÖD SA TEGEMA HAKKAD?

Töö eesmärk:
kinnisvaraportaali potentsiaalsetelt ja olemasolevatelt klientidelt tellimuste saamine. Klientide arvu järjepidev suurendamine. Meil on konkreetsed igakuised müügieesmärgid, kuid nendest räägime täpsemalt töövestlusel.

Tööülesanded:
järjepidev müügitöö, s.h müügikõned (külmad ja kuumad kontaktid), müügikohtumised, pakkumised, tellimuste saamine ja vormistamine, kliendisuhete järjepidev loomine ja arendamine, kliendi probleemide lahendamine. Sinu vastutusalasse kuuluvad ärikliendid – kinnisvarabürood, kinnisvaraarendajad, finantseerimisasutused jt. Suhtled nii firmajuhtide ja -omanikega, kui maaklerite ja turundusjuhtidega.

MILLINE INIMENE MEIE JUURES EDUKAS ON?

  • Sa oled müügiinimesele omaselt tulemustele orienteeritud, „teeme ära“ suhtumisega.
  • Sa oled väga hea suhtleja. See ei tähenda tingimata, et Sulle meeldib palju rääkida (mis on ka muidugi tore😊), vaid, et oled julge, täpne ja efektiivne suhtleja, oskad kuulata ning oskad kiiresti kliendi probleeme lahendada.
  • Oled väga hea eneseväljendusoskusega, empaatiline ja enesekindel.
  • Sa oled väga hea õppimisvõimega, töökas, nutikas ja järjepidev.
  • Sul on vähemalt paar aastat tulemuslikku B2B müügikogemust. Oskad vastastikku kasulikke kliendisuhteid luua ja tehinguid saada. 
  • Väga hea eesti keele ja vene keele oskus.

MIS SIND SIIN EES OOTAB?

  • Intensiivne töö, kohati rutiinne, kuid iga päev on põnev. See on lubadus!
  • Väga huvitavad kliendid, professionaalne meeskond. Kaasame Sind igati.
  • Väga hea palk, mis sõltub Sinu töö tulemustest.
  • Kõik vajalikud töövahendid, kontor Tallinnas.

Kandideerimiseks saada palun kiri e-posti aadressil info@kinnisvara24.ee. Lisa kirjale ka oma CV ja põhjendus, miks Sa seda tööd teha tahaksid.

 


 


Seotud artiklid