Tule meile turundusspetsialistiks!

Kinnisvara24.ee on Eesti üks suurimaid kinnisvaraportaale, mida haldab Kinnisvarakeskkond OÜ. Ettevõtte omanike hulka kuuluvad Ekspress Grupp ja Eesti juhtivad kinnisvarabürood. Meie eesmärk on olla oma kasutajate jaoks kõige mugavam koht, kus kinnisvara kohta informatsiooni saada või jagada.

OTSIME OMA MEESKONDA TURUNDUSSPETSIALISTI, KES ON ÜKS MEIE VÕTMEISIKUTEST JA KELLE PEAMINE ROLL ON KASVATADA JÄRJEPIDEVALT MEIE PORTAALI TUNTUST KINNISVARAPORTAALIDE TURUL.

MIKS SEE TÖÖKOHT ON VÄGA HEA VALIK?

Töötad koos oma ala professionaalidega.
Sa saad äri teha kinnisvaravaldkonna tipptegijate – firmaomanike, maaklerite, kinnisvaraarendajate, turundusjuhtidega. Ja muidugi meie oma tiim – meie tiimiliikmetel on pikk kogemus äride käivitamisel, internetiportaalide tegemisel, aga ka müügis ja turunduses. Seda kogemust jagame Sinuga.

Sinu roll on ülioluline.
Ühena meie tiimi võtmeisikutest mängid ülitähtsat rolli ägeda ettevõtte ülesehitamise juures. Sinu roll on läbi süstemaatilise ja järjepideva turundustegevuse ettevõtte eesmärkide saavutamine.

Väga hea töötasu.
Kinnisvara24-s saad sa oma töö eest kindlasti vääriliselt tasustatud.


Selleks, et kandideerida, saada palun meile kiri, e-posti aadressil info@kinnisvara24.ee. Palun lisa kirjale ka oma CV ja põhjendus, miks Sa seda tööd teha tahaksid.


Seotud artiklid