Uus toode kinnisvaraturul – LoftOffice

Viimastel kuudel on ärikinnisvaraturul üha rohkem kuulda sõnaliidet LoftOffice, mis tähistab hoonet, kus ettevõtte ladu, kauplus ja kontor paiknevad ühes funktsionaalselt lahendatud ruumis. Selle tekkimise põhjuseks olid probleemid väikeäride sektoris, kus olemasolevates äriruumides ei olnud piisavalt head võimalust koheselt oma toodet või teenust välja panna ning müügiks esitleda.

Varasemalt on olnud lao-, müügi-ja töökeskonna vahel selged piirid – LoftOffice konseptsiooni puhul need kaovad ja tekib üks tervikruum. Lisaks kulude kokkuhoiule tagab terviklikus ka efektiivsema töökeskonna, kus paranevad meeskonnaliikmete sotsiaalsed aspektid ja kreatiivsus.

Sõna Loft konseptsiooni nimes tuleneb eeskätt kõrgetest lagedest ja urbanistlikust stiilist mis muudab keskonna märgatavalt atraktiivsemaks, suureks ning huvitavaks ja seda just kliendi jaoks – vastates samalajal poe või kontori standarditele. Kliendiga on mugav liikuda mistahes ruumiossa ja teostada müüki. Siselahenduses on võimalus eristuda mezzanine korruste abil mis muudavad kontoritöö märgatavalt avatumaks – kommunikatsioon muutub vahetumaks.

LoftOffice konseptsioonis on kaubanduse osatähtsus suurem ja seetõttu on need asukoha suhtes nõudlikumad, ning paiknevad pigem väljaarenenud või arenevates piirkondades. Hooned peavad, sarnaselt kaubandusega, olema hästi nähtavad ja kergelt ligipääsetavad.

Esimene teerajaja sellelaadse konseptsiooniga on Tallinnasse Suur-Sõjamäe 13a aadressile kerkiv Ülemiste LoftOffice ehk ÜLO ärihoone, mis valmib 2020 aasta kevadel. Järgnevad LoftOffice kaksikhooned Lasnamäel Tähesaju piirkonnas.

Vaata aktiivseid loftoffice kinnisvarapakkumisi siit >>


Seotud artiklid