Vaata, kes olid 2019 aastal parimad maaklerid

Tunnustame maaklereid nende hea töö eest ja toome Sinuni 2019 aasta Kinnisvara24 portaali parimad maaklerid, kelle kuulutusi vaadati eelmisel aastal kõige rohkem.

#1 Imre Hardõkainen

Imre töötab Pindi Kinnisvaras ja tegeleb peamiselt äri- kui ka elukondliku kinnisvara müügi-, üüri- ja ostutehingute vahendamisega. Imre töötab kinnisvara sektoris alates 2007. aastast ning peab oma suurimaks tugevuseks suurt kogemuste pagasit selles valdkonnas. Imre moto on ““Võimatuid asju ei ole olemas!”

Kõiki Imre kuulutusi vaata siit >>

#2  Mario Karro

Mario Karro töötab Mario Karro Kinnisvaras ja tema objektid asuvad Viljandimaal ja Jõgevamaal. Mario on kinnisvaraalal tegutsenud alates 2002. aastast, ta töötab iga päev selleks, et pakkuda oma klientidele parimat teenust.

Vaata Mario kuulutusi siit >>

#3  Riho Mõisaäär

Riho Mõisaäär töötab Uus Maa Kinnisvarabüroos. Riho liitus Uus Maa meeskonnaga 2007. aasta novembris ning 2010 aastal sai ta atesteeritud maakleriks ja tänaseks on ta Uus Maa Kuressaare büroo juhataja.

Kõiki Riho kuulutusi vaata siit >>

#4  Henel Aava

Henel töötab LVM Kinnisvarabüroos. Henel on LVM-is elamispindadele ja kinnistutele spetsialiseerunud maakler. Henelil on hetkel 107 aktiivset kinnisvaraobjekti.

Kõiki Heneli aktiivseid kuulutusi vaata siit >>

#5  Rait Kuusik

Rait on kinnisvaramaaklerina tegutsenud juba 2010. aastast ja kõik need olnud CKE Kinnisvaras maakler. Rait tegutseb Lõuna-Eestis ja tegeleb kõikide varatüüpidega. Tal on hetkel 91 aktiivset kuulutust.

Kõiki tema kuulutusi näed siit>>

6.  Maksim Morgunov (UUS MAA KINNISVARABÜROO)
Vaata Maksimi kuulutusi SIIT

7.  Mai Kõvatomas (PINDI KINNISVARA)
Vaata Mai kuulutusi SIIT

8.  Lauri Kolk (ADREM KINNISVARA)
Vaata Lauri kuulutusi SIIT

9.  Sirje Tatsi (SIRJE TATSI KINNISVARA)
Vaata Sirje kuulutusi SIIT

10. Margus Punane (UUS MAA KINNISVARABÜROO)
Vaata Marguse kuulutusi SIIT

Palju õnne kõigile Kinnisvara24 meeskonna poolt! 🙂

NB! Kui soovid ka siin topis olla, siis tea, et sotsiaalvõrgustikes oma kuulutuste levitamine Kinnisvara24 lingiga aitab sellele suuresti kaasa 😉

Vaata ka eelmise aasta parimate maaklerite esikümmet SIIT 


Seotud artiklid