Vaata, kes olid oktoobrikuus parimad maaklerid

Oktoobrikuus oli Kinnisvara24 portaalis ligi 700 000 külastust ja üle 22 000 kuulutuse.
Maakler näeb palju vaeva, et just tema klientide kuulutused saaksid enim tähelepanu ja leiaksid seeläbi ka ostja.
Tunnustame maaklereid nende hea töö eest ja toome Sinuni oktoobrikuu parimad maaklerid, kelle kuulutusi vaadati oktoobrikuus kõige rohkem.

 

Esimese koha sai Maksim Morgunov. Maksim töötab Uus Maa Kinnisvarabüroos, Uus Maa meeskonnaga liitus ta 2010. aastal. Maksim tegeleb Tallinna linna eluruumide ning äripindade üürimise ning ka müügiga. Tal on bakalaureuse kraad majanduse valdkonnas. Maksim on töötanud eelnevalt panganduse valdkonnas, seega saab ta aidata oma kliente ka laenu saamisel ja konsulteerida pangaalastes küsimustes. Novembris 2012 sooritas maksim edukalt ka maakleri kutseeksami.
Maksimi kuulutusi vaadati oktoobrikuus Kinnisvara24.ee portaalis 13 173 korda.
Vaata Maksimi kuulutusi siit >>

 

Teise koha sai Riho Mõisaäär.
Riho liitus Uus Maa meeskonnaga 2007. aasta novembris ning alustas tööd maade ja majade maaklerina. “2010 aastal sain atesteeritud maakleriks ja tänaseks on minust saanud Uus Maa Kuressaare büroo juhataja. Selle aja jooksul olen osalenud erinevatel kinnisvaraalastel koolitustel, tutvunud paljude erinevate inimestega ja saanud palju teadmisi ning kogemusi kinnisvara alal.”
Riho kuulutusi vaadati oktoobrikuus Kinnisvara24.ee portaalis 12 456 korda.
Kõiki Riho kuulutusi näed siit >>

Kolmanda koha sai Piret Pall, kelle kuulutusi vaadati Kinnisvara24.ee portaalis kokku 11 441 korda. Piret poolt teenindatavaks piirkonnaks on Harjumaa ja Raplamaa.
“Olen pühendunud oma tööle ja lähenen iga kliendi soovile individuaalselt, et tagada kliendi igakülgne rahulolu. Hoian oma kliente kinnisvara turul toimuvaga kursis ja annan neile tagasisidet käsiloleva kinnisvaratehinguga seotud toimingute kohta.”
Pireti kuulutusi näed siit >>

 

Neljanda koha sai Henel Aava. Henel töötab LVM Kinnisvaras, tema tööpiirkond on Tallinn, Harjumaa. Heneli kuulutusi vaadati kokku 11 302 korda.
Kõiki tema kuulutusi näed siit >>

 

Viienda koha sai Lauri Kolk, kelle kuulutusi vaadati Kinnisvara24.ee portaalis kokku 10493 korda. Lauri töötab Adrem Kinnisvaras.
Vaata, millised kuulutused tõid Laurile hea tulemuse siit >>   

6.  Silvar Sepp (CKE Kinnisvara)
7.  Ave Klaser (Uus Maa Kinnisvarabüroo)
8.  Mart Saa (LAAM Kinnisvara)
9.  Igor Zotov (Pindi Kinnisvara)
10. Tiiu Lebedev (LVM Kinnisvara)

Palju õnne kõigile! 🙂

Vaata ka septembrikuu parimaid maaklereid SIIT 


Seotud artiklid