Vaata, kes olid parimad maaklerid jaanuarikuus

Maakler näeb palju vaeva, et just tema klientide kuulutused saaksid enim tähelepanu ja leiaksid seeläbi ka ostja. Tunnustame maaklereid nende hea töö eest ja toome Sinuni jaanuarikuu parimad maaklerid, kelle kuulutusi vaadati möödunud kuul kõige rohkem.

#1 Signe Jantson

Signe töötab OldeVara Kinnisvarabüroos ja tal on hetkel üheksa aktiivset kuulutust.
“Mulle meeldib mu töö, sest see on väga mitmekülgne ja võimaldab suhelda erinevate inimestega, õppida tundma klientide vajadusi ja leida igale kliendile parim lahendus. Teen oma tööd südamega, parim motivaator minu jaoks on klientide siiras rõõm ja tänulikkus peale edukat kinnisvara tehingut olgu selleks siis sobiva kodu leidmine või edukas müügikogemus.”

Signe profiili ja kuulutusi vaata siit >>

#2  Imre Hardõkainen

Imre töötab Pindi Kinnisvaras ja tegeleb peamiselt äri- kui ka elukondliku kinnisvara müügi-, üüri- ja ostutehingute vahendamisega. Imre töötab kinnisvara sektoris alates 2007. aastast ning peab oma suurimaks tugevuseks suurt kogemuste pagasit selles valdkonnas. Imre moto on “Võimatuid asju ei ole olemas!”

Imre profiili ja kuulutusi vaata siit >>

#3  Mario Karro

Mario Karro töötab Mario Karro Kinnisvaras ja tema objektid asuvad Viljandimaal ja Jõgevamaal. Mario on kinnisvaraalal tegutsenud alates 2002. aastast, ta töötab iga päev selleks, et pakkuda oma klientidele parimat teenust.

Mario profiili ja kuulutusi vaata siit >>

#4  Riho Mõisaäär

Riho Mõisaäär töötab Uus Maa Kinnisvarabüroos. Riho liitus Uus Maa meeskonnaga 2007. aasta novembris ning 2010. aastal sai ta atesteeritud maakleriks ja tänaseks on ta Uus Maa Kuressaare büroo juhataja.

Riho profiili ja kuulutusi vaata siit >>

#5  Henel Aava

Henel töötab LVM Kinnisvarabüroos. Henel on LVM-is elamispindadele ja kinnistutele spetsialiseerunud maakler. Henelil on hetkel 102 aktiivset kinnisvaraobjekti.

Heneli profiili ja kuulutusi vaata siit >>

6.  Rait Kuusik (CKE KINNISVARA)
Vaata Raidi profiili ja kuulutusi SIIT

7. Sirje Tatsi (SIRJE TATSI KINNISVARA)
Vaata Sirje profiili ja kuulutusi SIIT

8.  Anne Heinlo (ARCO VARA KINNISVARABÜROO)
Vaata Anne profiili ja kuulutusi SIIT

9.  Sveta Petkina (OBER-HAUSI KINNISVARA)
Vaata Sveta profiili ja kuulutusi SIIT

10. Maksim Morgunov (UUS MAA KINNISVARABÜROO)
Vaata Maksimi profiili ja kuulutusi SIIT

Palju õnne kõigile Kinnisvara24 meeskonna poolt! 🙂

NB! Kui soovid ka siin topis olla, siis tea, et sotsiaalvõrgustikes oma kuulutuste levitamine Kinnisvara24 lingiga aitab sellele suuresti kaasa 😉

Vaata ka eelmise aasta parimate maaklerite esikümmet SIIT 


Seotud artiklid