Vaata, kes olid septembrikuus parimad maaklerid

Septembrikuus oli Kinnisvara24 portaalis üle 700 000 külastuse ja ligi 20 400 kuulutust.
Maakler näeb palju vaeva, et just tema klientide kuulutused saaksid enim tähelepanu ja leiaksid seeläbi ka ostja.
Tunnustame maaklereid nende hea töö eest ja toome Sinuni septembrikuu TOP  10 maaklerid, kelle kuulutusi vaadati septembrikuus kõige rohkem.

 

Esimese koha sai Kirsti Pai. Kirsti töötab eliitkinnisvara ettevõtes Baltic Sotheby’s International Realty, mis alustas oma tegevust 2010. aastal. Baltic Sotheby’s International Realty Baltimaade esindused asuvad Riias, Jurmalas, Tallinnas ja Vilniuses.
Kirsti kuulutusi vaadati septembrikuus Kinnisvara24.ee portaalis 32 960 korda.

Kõiki Kirsti kuulutusi näed siit >>

 

Teise koha sai Riho Mõisaäär.
Riho liitus Uus Maa meeskonnaga 2007. aasta novembris ning alustas tööd maade ja majade maaklerina.
“2010 aastal sain atesteeritud maakleriks ja tänaseks on minust saanud Uus Maa Kuressaare büroo juhataja. Selle aja jooksul olen osalenud erinevatel kinnisvaraalastel koolitustel, tutvunud paljude erinevate inimestega ja saanud palju teadmisi ning kogemusi kinnisvara alal. Oma töös püüan leida lahendusi.”
Riho kuulutusi vaadati septembrikuus Kinnisvara24.ee portaalis 20 099 korda.
Kõiki Riho kuulutusi näed siit >>

Kolmanda koha sai Tanel Samuel, kelle kuulutusi vaadati Kinnisvara24.ee portaalis kokku 19 099 korda. Tanel töötab LVM Kinnisvaras. Taneli tööpiirkond on Tallinn ja Harjumaa, temaga saab suhelda nii eesti, inglise kui ka vene keeles. Taneli kõiki kuulutusi näed siit >>

Neljanda koha sai Triin Loodus. Triin töötab eliitkinnisvara ettevõtes Baltic Sotheby’s International Realty. Triinu kuulutusi vaadati kokku 17 513 korda.
Triinu kuulutusi näed siit >>

 

Viienda koha sai Igor Zotov, kelle kuulutusi vaadati Kinnisvara24.ee portaalis kokku 14 958 korda. Igor töötab Pindi Kinnisvaras. Igori motoks on “Lubadused on täitmiseks”. Igor tegeleb kinnisvara ostu-, müügi- ja üürivahendustega Ida-Virumaal. Omab pikaajalist töökogemust mitmes Eesti mainekas firmas, mis tegelevad teenindamise ja müügikonsultatsiooni pakkumisega. Vaata, millised kuulutused tõid Igorile sellise hea tulemuse siit >>   

 

6.  Christina Luhamets
7.  Lauri Kolk
8.  Anli Alliksoon-Juursalu
9.  Kairi Vanem
10. Marika Raud

Palju õnne kõigile! 🙂


Seotud artiklid