Vaata, millised on Maakri HUB büroode sisekujundused

Vaata, millised on kultusfilmidest inspireeritud Maakri HUB büroode sisekujundused

Tallinna südalinna Maakri tänavale kerkib peagi varem Meediamajana tuntud hoone asemel uus ja moderne Maakri HUB, mille sisekujunduslahendused on loodud kultusfilmide Star Wars, James Bond ja Tenet eeskujul. Filmilikult stiilsed disainilahendused esindavad kolme peamist kujundussuunda: hubast ja luksuslikku, minimalistliku elegantsi ning futuristlikku stiili.

„Igal ettevõttel on oma vaimsus, mida saab kõrvutada nende kolme filmiga ja praegu on Maakri HUB tulevaste üürnike seas kõige menukamaks osutunud luksusliku ja seiklusliku stiiliga James Bond. Loomulikult saavad ettevõtted ka oma lahenduse tellida, kuid KAOS arhitektide poolt läbimõeldud tervikdisain võimaldab hoida kokku aega ja raha,“ rääkis Fausto müügidirektor Einar Niin.

Disainilahendused välja pakkunud Margit Aule KAOS arhitektidest sõnul kannab jamesbondilik kontor endas väärikust ja küpsust „Õdusa keskkonna loovad hallid ja murukarva rohelised toonid põrandakattes, luksust lisab kuldne efektsein ja mustad siseuksed.“ Filmist Star Wars inspireeritud kontor võiks aga Aule sõnul sobida noorele ja uuenduslikule kollektiivile. „Selles futuristlikus keskkonnas kasutasime metalseid pinnakatteid ning piimjaid salapäraseid vaheseinu. Minimalistlikult karge ja elegantse stiili eelistajatele sobib aga Tenet, kus mustades ja hallides toonides detaile tasakaalustab hele naturaalne tammespoonist seinapind,“ rääkis Aule.

Maakri 23 A hoone ümberehitus A-klassi büroohooneks valmib esialgsete plaanide kohaselt järgmisel suvel. Fausto Capital investeerib Maakri 23A kinnistu ostu koos renoveerimisega kokku 25 miljonit eurot. Täiesti uue ilme saavad hoone fassaadid ja siselahendused ning majale ehitatakse peale kaks klaasist lisakorrust. Maja muudetakse keskkonnasäästlikuks ning välja vahetakse tehnilised lahendused, isolatsiooni-, kütte-ja ventilatsioonisüsteemid.

 


Seotud artiklid