VAATA PILTE: Tallinna piirile raetakse moodsad ridaelamud

Tallinna piirile kerkivas Tiskreoja elurajoonis pandi müüki põneva arhitektuuriga ridaelamud.

Tiskreoja elurajooni arendava Invego juhi Kristjan-Thor Vähi sõnul paiknevad ridaelamud väga headel kruntidel ja ka päikese suhtes ideaalselt. “Kõik boksid paiknevad omavahel nihkes, mis tagab privaatsuse, nii et neid võiks isegi pidada omaette majadeks,” märkis Vähi.

Kokku on kavas elurajooni rajada kolm viie boksiga ridaelamut, millest esimese ehitus algab septembris. Esimeses müügile pandud ridaelamu viies boksis on kõigis viis tuba, üle 100 ruutmeetri sisepinda, avar terrass ja oma hooviala. Vastavalt suurusele on bokside hinnad kas 199 900 või 224 900 eurot.

Vähi hinnangul teeb teiste piirkonna ridaelamutega võrreldes need eriliseks just kallis tippklassi arhitektuur, mis tähendab ka kallist ehituslahendust ja see omakorda kodule head hilisemat väärtust. “Samal ajal on nende 5-toaliste ridaelamute hinnad väga mõistlikul tasemel, sobides hästi suurematele peredele ja teistele avarust hindavatele inimestele,” lisas Vähi.

Kokku kerkib Tallinna piiril Rannamõisa tee ääres Tiskreoja elurajoonis 12 hektarile 20 madalat, kuni 3-korruselist hoonet 400 koduga, millest esimesed on kavas valmis saada kevadeks. Tiskreoja elurajooni juurde tulevad kodupood ja kohvik, co-working ruumid, kogu perele mitmekülgsed vaba aja veetmise ja sportimise võimalused nagu tervisekilomeeter, rulapark, pallimänguväljakud ja suur laste mänguala.

INVEGO poolt arendatava Tiskreoja elurajooni ehitab NOBE, arhitektuurse lahenduse loovad PIN Arhitektid ja sisearhitektuurse lahenduse sisearhitektuuribüroo Ruutu 6.


Seotud artiklid