Valmimisjärgus uus südalinna tornhoone Maakri HUB täitub kiiresti üürnikega

Selgunud on uue A-klassi kesklinna büroohoone Maakri HUB esimese korruse eksklusiivse pinna üürnik. Klaasfassaadiga tänavale avanevad pinnad saab omale Eesti sisustuskauplus Lartusi, mis avab seal oma esinduspoe ja salongi jubajärgmise aasta kevadel, hoone ise valmib aga juba aasta lõpus.

Aadressil Maakri 23A arendus toob kinnisvara turule juurde 10 000 ruutmeetrit uut pinda ja pakub konkurentsi südalinna tornmajadele.  Maakri HUB arendaja Fausto Capitali partneri Sven Mihailovi sõnul on nõudlus kesklinna A-klassi kinnisvarapindadele suur. „Hoone on kiiresti täitumas, vaatamata maailmas valitsevale üldisele ebakindlale ajale. Oma kolimisest on teatanud näiteks Piletilevi Grupp, mis avab oma Baltikumi suurima peakontori kahel korrusel. Lisaks käivad aktiivsed läbirääkimised praegu iga vaba korruse pinnale,“ sõnas Mihailov.

Klaasfassaadiga kauplus toob Maakri tänavale kaubandust juurde, mis koondab juba praegu erinevaid disainipoode.Lartusi hästi eksponeeritud esimese korruse kauplus hõlmab enda alla 600 ruutmeetrisele pinna. Lartusi tegevjuhi Karin Mängeli sõnul astuvad nad kolimisega sammukese lähemale kodu- ja elustiilikaupade minikaubamaja keti loomise unistusele. „Villeroy & Bochi lauanõude müügist alguse saanud ettevõte on 24 tegutsemisaasta jooksul laiendanud nii oma brändide valikut kui ka poodide kontseptsiooni. Uuest Lartusi kauplusest leiab lisaks söögi-, magamis ja vannitoa alale ka laiendatud elutoa kontseptsiooni, mis tähendab, et Lartusi tootevalikusse lisandub sisustuskaupu mööblist valgustite ja vaipadeni,“ rääkis Mängel.

Esinduspoe kohavalikul sai määravaks piirkonna sobivus ja hea ligipääsetavus autoga, jala või kergliikuriga. „Soovisime kolida linna südamesse, kuhu tullakse meelsasti disaintooteid uudistama ja erinevaid põneva valikuga poode külastama. Maakri HUB salong asub ideaalses kohas, keset vilkaimat shopingu- ja kesklinnamelu,“ rääkis Mängel.

Fausto Capital investeeris Maakri 23a kinnistu renoveerimisse koos ostuga kokku 25 miljonit eurot. Täiesti uue ilme saavad hoone fassaadid ja siselahendused ning majale on peale ehitatud kaks klaasist lisakorrust. Maja muutub keskkonnasäästlikuks ning saab täiesti uued tehnilised lahendused, isolatsiooni-, kütte- ja ventilatsioonisüsteemid jne. Hoone esimesele korrusele on planeeritud ka tõukerataste laadimispunktid ning jalgrattaparklad koos riietusruumidega, et soosida kergliikluse kasutamist. Ka autode parkimine on koostöös Europark Eestiga mugavalt lahendatud ning Maakri maja üürnikele kehtivad  soodsamad hinnad.

 


Seotud artiklid