Vannituba vajab värskeid ideid? Vaata siia!

Vannituba on üks mõnusamatest asjadest, mis maailma loodud on. Hea värskendav dušš või pikk-pikk vanniskäik raamatu ja veiniklaasiga – no kes oskaks midagi paremat tahta! Kõige mõnusam on vannitoas muidugi aega veeta siis, kui see on ka silmale kena vaadata.

Oleme sinu jaoks kokku kogunud mõned ideed esemetest, mis ei ole algselt vannitoa jaoks loodud, aga sobivad sinna kui valatult. Kui sul muidugi on selline maitse, mis veidi kiiksuga asju kannatab.

Ja kui sul on just vannitoa värskenduskuur plaanis, siis leiad siit kindlasti mõne hea mõtte, mis oma vannitoas ellu viia.

Kraanikausikapp pole lihtsalt mingi kapp

Just, kuna kraanikauss ja peegel on tavaliselt vannitoas aukohal, siis võiks ka kraanikausialune kapp selle vääriline olla. Oleme mööda maailma ja interneti kolades sattunud väga ägedatele lahendustele. Kraanikausialusena võib kasutada näiteks:

  • puidust vintage kirjutuslauda,
  • n-ö saja sahtliga apteegikappi,
  • ükskõik millise ajastu kummutit,
  • aastate telerikappi,
  • vana head õmblusmasinalauda.

Viimane on küll juba väga palju kasutust leidnud ja pole kuigi originaalne, aga olgem ausad – see näeb endiselt kena välja.

Enne kui kapi paika paned, vaata, kas selle kõrgus on ikka sobiv või tuleb kapijalgade ja kraanikausi kõrgusega veidike trikitada.

Tapeet seina!

Kui su vannitoa lahendus seda võimaldab, siis kaalu seina ülemises pooles mõne kena või krutskiga tapeedi kasutamist. Olgu seal peal kalad, lilled, flamingod või meie poolest ka roosad notsud.

Huvitava tekstuuriga seinaplaadid

Kes ütles, et vannitoaseinad peavad olema siledad? Mine mõnda ehituspoodi ja vaata, kui palju ägedaid asju on olemas. Imiteeri oma vannitoa ühes seinas näiteks paekivi. Vali selline sein, mis pidevalt märjaks ei saa, siis on sul lihtsam selle eest hoolt kanda.

Unusta igavad valgustid

Kui sulle meeldib, siis pane oma vannituppa kasvõi lühter. Või tekstiilist lambivari. Või põrandavalgusti, kui ruumi on. Püüa korraks lihtsalt täitsa kastist välja mõelda ja sa ei suuda ise ka uskuda, kui originaalsete ideede peale sa tuled.

Peeglike, peeglike…

Mine vanamööblipoodi ja vali sealt kõige pöörasema raamiga peegel välja. Võis siis, noh, mitte just see kõige pöörasem, aga see, mis sulle hirmsasti meeldib. Osta see ära, vii koju ja pane vannitoa seina. Vägev!

Tualetihari, hmm…

Kas oled sattunud vannituppa, kus kõik on tipp-topp, ainult tualetihari on maailma kõige igavamas ja odavamas plastiktopsis. Unusta ära. Kui sa vanavarapoodi juba lähed, siis vali sealt välja üks sobiva suuruse ja kujuga keraamiline lillevaas, mis hakkab sinu koduses spaas tualetiharjahoidiku rolli täitma.

Puudu on vaid…

Kas sul on piisavalt suur vannituba, et sinna üks mõnus tugitool paigutada? Kui jah, siis tee seda ja sa ei kahetse.

 


Seotud artiklid