Apollo Group kolis kõik oma äriüksused Fahle kvartali büroosse

Kiiresti arenevasse modernsesse äri- ja elukvartalisse Fahle Parki kolinud Eesti suurim meelelahutuskontsern Apollo Group soovib kõik kontserni kuuluvad ettevõtted ühes kohas sünergias tööle panna ja toob need Fahle kontorisse kokku. Selleks laieneb nende praegune 1200 ruutmeetrine kontor veel 500 ruutmeetri jagu.  

Apollo Groupi kiire kasvamine on tinginud vajaduse lisapinna järele.  Kontorisse lisandub armastatud sushirestoranide kett MySushi ja APL Digital Solutions meeskond, kes töötab välja uuenduslikke meelelahutusteenuste digitaliseerimise võimalusi. Ees ootavad neid Apollo Kino, Apollo Kaupluste, Vapiano, KFC, Blenderi ja O`Learyse meeskonnad. „Soovime Apollo Goupi töötajates luua ühist tunnetust, et ollakse osa millestki palju suuremast ja luua koostegemise sünergiat. Ühes kontoris tekib võimalus operatiivselt infot vahetada ja oma kolleege paremini tundma õppida,“ rääkis Apollo Group´i tegevjuht Liisi Znatokov.

„Oleme ühest väärt raamatupoest kasvanud Eesti suurimaks meelelahutusettevõtteks ning saame täna katta ära inimese kogu vajaduste spektri selles valdkonnas alates kaasaegsetest Apollo kobarkinodest ja raamatupoodidest ning esinduslikest O’Learyse meelelahutuskeskustest kuni erinevate söögikohtadeni: Vapiano, Lido, KFC kiirtoidurestoran, Blenderi mahlabaarid ja Ice-Cafe jäätisebaar,“ rääkis Znatokov.

Fahles saavad Apollo Groupi äriüksused töötada kõrvuti MM Grupi teiste tütarettevõtetega nagu Duo Media, Postimees Grupp jt, mis annab võimaluse valdkondade vaheliste ideede tekkeks.


Seotud artiklid