Grill ja väliköök kogu eluks

Kauaoodatud suvi koputab viimaks uksele. Pikad ja soojad suveõhtud, jaanipäev, pidustused ja festivalid, grillihooaeg alaku! Esimestelt õlledelt on juba korgid pealt löödud, kui garaažisügavustest, ämblikuvõrkude ja tolmukihi alt kaevatakse välja päevinäinud grill. Rasvane, räpane, põhi alt läbi roostetanud. Hooaja avalöögist saab läbikukkunud grilliõhtu. Järjekordne meeldetuletus, et aeg on soetada uus grill.

Seda on lihtsam öelda, kui teha. Grilliturg on suur ja lai ning enda vajadustele vastava grilli leidmine on keeruline. Kuid suvi on lühike ning aega pikaks uurimistööks pole. Kui oled mõelnud kvaliteetsele keraamilise grilli soetamisele, siis hea koht alustamiseks on disainmet.ee. Disainmeti assortiisse kuuluvad kvaliteetsed eestis käsitööna toodetud väliköögid ja grilltöölauad. Lisaks on Disainmet ametlik edasimüüja tuntud keraamiliste grilli brändidele: Kamado Joe ® ja Big Green Egg ®.

Disainmeti väliköögid ja grill-lauad sobivad nii algajatele kokkadele, kogenud gastronoomidele, asjaarmastajatele ning kõigile, kes soovivad oma kokakunsti järgmisele tasemele viia. Nende kvaliteetsed keraamilised grillid kuumenevad 0 kraadist 300 kraadini kõigest viieteistkümne minutiga. Küpseta liha, kana, pitsasid, juur-ja köögivilju või kasvõi kreembrüleed! Tänu kõrgtehnoloogilistele temperatuuriseadistele on võimalik 70 ja 300 kraadi vahel temperatuuri kontrollida – just nagu oleks tegu elektroonilise ahjuga.

Metallist raamiga grill-laua komplektis on looduslikust graniidist tööpind. Väliköök teeb grillimise palju mugavamaks: keraamilisel tööpinnal saab toidud grillimiseks valmis seada ja serveerida. Et ei peaks koguaeg käte loputamiseks ja köögiriistade pesemiseks tuppa jooksma, on tihti komplektis ka kraanikauss, mille saab kiirühendusega aiavoolikuga ühendada. Lisaks on terviklikus veevarustuses 20-liitrine kogumispaak. Kvaliteetsest puidust elemendid on õlitatud ja termotöödeldud, lisaks saab soetada ilmastikukindla katte, mis võimaldab kokata ka vihma- või (hoidku Jaagup Kreem selle eest!) juunikuises lumesajus. Kogu välipind toetub ratastel jalgadele, mis võimaldab tööpinda vastavalt vajadusele ühest kohast teise liigutada.

Väliköökide valik on lai. Disainmet toodab nii väiksemaid gaasipliidiga väliköögisaari, suuremaid, kraanikausiga baarilette kui ka lihtsaid välikummuteid. Vähepoorsed tööpinnad tagavad lihtsa puhastatavuse ja täidavad laitmatult ka kõige karmimad hügieeninõuded, ning sobivad otseseks kokkupuuteks toiduga. Eestis toodetud välipinnad on kaetud väärtusliku Thermory termotöödeldud saarepuiduga, mis pärineb vastutustundlikult majandatud metsadest garanteerib kvaliteedi enam kui 25 aastaks. Käsitööna valminud tootmise käigus jälgitakse hoolikalt igat detaili ning peetakse silmas Eestile omast haruldasi kliimatingimusi.

Väliköök on investeering kogu eluks. Ratastel võib teda liigutada ühest kodust teise, linnast maale, ning pärandada põlvest põlve. Ta käib sinuga kaasas aastakümneid nõudmata sealjuures liialt suurt tähelepanu või hooldust. Kuna selline investeering nõuab korraga võrdlemisi suurt väljaminekut, pakub Disainmet võimalust soetada väliköök või grillimiskomplekt soodsate tingimustega järelmaksuga.

Kui soovid veel enne jaanipäeva omale väärika grillimiskomplekti soetada, siis viska pilk Disainmeti kodulehele.

Mõnusat grillimist!


Seotud artiklid