Kesklinnas asuvas stiilses Madli 1 kortermajas peeti sarikapidu

Madli 1 on vahva nimega kesklinna asumis Kitseküla ehituses olev stiilne ja Põhjamaine kortermaja, kus peeti just sarikapidu. Viimane on tore komme, millega tähistatakse maja täiskõrguse saavutamist.

Vaikne ja rahulik Madli tänav, mille äärde kortermaja on kerkimas, rajatakse paralleelselt Asula tänavaga säilitades kõrghaljastuse ja väärtustades turvalist elukeskkonda. Kortermaja asukoht on tõeliselt mugav, jäädes piisavalt kaugele Pärnu maanteest, mis tagab mõnusa rahuliku kulgemise, samas on aga kõik oluline lähedal. Kristiine keskus jääb vaid 10-minutilise jalutuskäigu kaugusele, Ülemiste keskus aga ühe rongipeatuse kaugusele. Natukene pikem jalutuskäik või rattasõit viib juba südalinna või Järve metsa terviseradadele. Uus kortermaja sobib hästi ka peredele, sest läheduses on mitu lasteaeda ja koolid. Transpordiühendus teiste linnaosadega on mugav ja kiire tänu lähedalasuvatele rongi-, bussi- ja trammipeatustele.

Madli 1 on kui põhjamaine pärl oma huvitava fassaadilahenduse ja mitmekülgsete planeeringute poolest. Kortermaja muudab omanäoliseks viis eraldi sissepääsu ja trepikoda, mis tekitavad oma maja tunde ja hubase miljöö. Elamut soojendab kaugküttesüsteem, kus kõikides eluruumides on ruumipõhiselt reguleeritav vesi-põrandaküte ning soojustagastusega sundventilatsioon, luues optimaalse mugavuse. Majale paigaldatakse päikesepaneelid ja A-energiaklassile vastavus tagab madalad kulud ning hoone keskkonnasõbralikkuse. Et elanike elu veelgi mugavamaks muuta paigaldatakse kodudesse targa kodu süsteem.

Majas on suurte akendega kahe- kuni neljatoalised valgusküllased korterid, mille juurde kuuluvad hubased lodžad või rõdud. Enamikel ülemiste korruste neljatoalistel korteritel on avarad ja unikaalsed katuseterrassid, kus on suvel mõnus päevitada, perega õhtusööki nautida või päikeseloojangut vaadelda. Valida saab nii sauna kui vannitoaga lahenduste vahel ja suurem osa neljanda korruse korterite elutubadest on planeeritud kõrgete lagede ja nähtavale jäävate laetaladega, mis teevad neist tõeliselt omanäolised ja ruumikad kodud.

Südalinna tuiksoonelt paari sammu kaugusele jääv Madli 1 on kesklinna hindava inimese unistuste elukoht, kuna kõik eluks vajalik ja oluline on läheduses kaotamata privaatsust ja turvalisust. Maja valmib käesoleva aasta lõpus, uutel elanikel on võimalik sisse kolida juba uue aasta alguses.

Lisainfo: www.madli.ee


Seotud artiklid