Malibus on taas võimalik ööbida Barbie unistuste majas

Greta Gerwigi „Barbie“ filmi ilmumiseni on jäänud vähem kui kuu: oodatud film, Margot Robbie’ga peaosas, ilmub kinodesse 21. juulil. Filmi ootuses on Airbnb meeskond taas ühe Malibu häärberi muutnud Barbie unistuste majaks. Sarnane muutus tehti esmakordselt 2019.aastal kui tähistati Barbie 60ndat juubelit.

Airbnb andmetel algab lugu sellega, et Barbie läheb nädalavahetuseks ära ja annab võtmed üle oma kallimale Kenile. Ken aga, olles kodu enda maitse järgi kujunanud, otsustab kodu platvormile üles panna, et ka mõned õnnelikud külastajad saaksid seda elamust kogeda. Kuna Ken tunnistab, et talle meeldib rand, mitte matemaatika, siis on võimalus majas kahel päeval ööbida tasuta.

 

Foto: airbnb

Päikselises Malibu majas on tunda Keni energiat: kõikjal kohtab tema hobidele viitavaid esemeid (kollase ja roosaga Impala rulluisud ja surfilaud). Kes soovib, saab otsida üles oma sisemise kauboi ja harjutada rivitantsu õues tantsupõrandal või laulda päikeseloojangul serenaadi Keni kitarriga.

Julgemad võivad sukelduda Keni suurepärasesse garderoobi, et leida endale sobiv rannariietus ning seejärel peesitada basseini ääres.

 

Foto: airbnb

Milline oli maja 2019.aastal kui sisekujunduse eest vastutas Barbie?

Kauneid ookeani vaateid oli võimalik nautida ka 2019. aastal, ent sisekujundus oli kordades glamuursem ning Barbie’le omapärases julges ja värvikirevas stiilis. Iga ruum – hobitoast ja isiklikust kinost kuni basseini ja õues asuva meditatsiooninurgani -peegeldab Barbie olemust.

 

Foto: airbnb

Kodu kirjeldusse, mis oli kirjutatud nii nagu seda oleks Barbie ise teinud, oli märgitud, et „Unistuste kodul on kolm ookeanivaatega korrust ning avatud ruumid, kus on mõnus sõpradega aega veeta. Minu bassein on ideaalne koht, kus end California päikese eest jahutada. Ja ükski unistuste kodu ei ole täiuslik liumäeta.“

 

Foto: airbnb

Kuna Barbie armastab võõrustamist, oli ta külla kutsunud ka inspireerivad ja edukad sõbrad. Maailmatasemel vehklemise meister Ibtihaj Muhammad andis külalistele individuaalseid vehklemistunde ning piloot ja kosmoseinsener Jill Meyers tutvustas Columbia Memorial Space Centerit, et julgustada külalisi tähtede poole pürgima.

Kuna Barbie on alati glamuurne, astus tema juurest läbi ka kuulsuste juuksur Jen Atkin ning värske ja maitsva toidu eest vastutas tuntud kohalik kokk Gina Clarke-Helm, kes andis kokandustunni Barbie avaras köögis.

 

Foto: airbnb

 

Allikas: Moodnekodu.ee

Seotud artiklid