Parim pakkumine: Bigbank langetas kodulaenu marginaali 1,65% peale

Bigbank pakub tänasest kuni jaanuari lõpuni kodulaenu intressi vaid 1,65% pangapoolse marginaaliga ning seda sõltumata ostetava kodu energiaklassist või laenuvõtja ametist.

Bigbanki Eesti juhi Jonna Pechteri sõnul kehtib võrdselt hea pakkumine uue kodu energiaklassist sõltumata. “Me teame, et enamik Eesti inimesi ei saa endale täna lubada uut kodu A-energiaklassiga uusarendustes. Selle eest ei pea neid karistama kulukama pangalaenuga. Kodu on kodu ja raha on raha ning seetõttu kehtib meie pakkumine ühtmoodi kõigile,” rõhutas Pechter lisades, et keegi ei peaks end tundma selle pärast ebamugavalt või tõrjutult, et tema pere kodul ei ole A-energiaklassi.

“Uue kodu ostmine on suur otsus iga pere jaoks ja Bigbank tahab neid kõiki selles ühtmoodi aidata – nii saavad meilt 1,65% marginaaliga kodulaenu taotleda nii õpetajad, päästetöötajad, ministrid kui ka kõik teised tublid inimesed,” kinnitas Jonna Pechter veelkord, et uuel kodulaenul puuduvad laenaja osas kitsendused.

Pechteri sõnul tahab pank omalt poolt jaanuaris julgustada neid, kes just aastavahetuse perioodil uue kodu ostmisel lõpliku otsuseni ei jõudnud. “Levinud prognooside kohaselt on ootus, et käesoleva aastanumbri sees liigub euribor vaikselt allapoole ning koos panga poolt pakutava soodsama marginaaliga tahame anda inimestele juurde otsustusjulgust,” selgitas Bigbanki juht.

“Raha on raha ka teistpidi vaadates, mis tähendab, et laenu ei peaks kunagi võtma esimesest ettejuhtuvast pangast, vaid ikka sellest pangast, kes teeb sulle parima pakkumise,” meenutas Pechter, kelle sõnul on eluterve konkurents hea nii klientidele kui turuosalistele endile. Samas peab Pechteri sõnul reaalse konkurentsiolukorra tekkeks ka laenuvõtja ise natuke vaeva nägema ja mitmest või kasvõi kõikidest pankadest pakkumise küsima.

Bigbank pakub 1,65% suurust marginaali jaanuari lõpuni kõigile 50 000 eurost suurematele kodulaenu lepingutele. Pakkumine kehtib nii neile, kes just praegu on kodu ostmas, kui ka neile, kel plaanis praegust kodulaenu refinantseerida.


Seotud artiklid