5 lihtsat viisi, kuidas kodu sügisega liita

Aeg-ajalt kodu muutmine, selle uuesti dekoreerimine, annab ruumidele hoobilt värske mulje. Nii saad igale hooajale ja sündmusele ka koduseid väärtusi anda ja kõigil, kes sinuga elavad, on alati midagi oodata. Kuidas oma kodule sügisene üldmulje luua? Siin on sulle 5 lihtsat viisi:

Pildid

Fotod, laste joonistused või teada-tuntud toredad sügislehtedega meistriteosed annavad seintele kähku mõnusa novembrikuise kuue. Just nüüd ongi põhjust lastelt kunstitöid tellida!

Küünlad

Jalgadega, laternate sisse peidetud või hoopis õliküünla alla asetatud küünlad – need kõik toimivad. Sügis pole valge aeg ja küünlaid põletades saad kodus mõnusaid ja hubaseid, kuid kergelt müstilisi õhtuid tekitada.

Rasked tekstiilid

Mõnda koju sobivad rasked, mitmekihilised kardinad, kuid kui soovid asja lihtsamalt lahendada, too välja oma villased pleedid, velvetist lauakatted, sametist padjad. Värvidest eelista pigem neutraalseid toone ja lisa siia-sinna sügiseseid aktsente.

Taustavalgus

Proovi, kas siis, kui sa oma kodus laelambid ära kustutad, on ruumis ikka piisavalt valgust, et seal mõnusalt aega veeta. Kui ei, lisa tubadesse mõned taustavalgustused (põrandalamp, lambid riiulitele või aknalaudadele).

Tee

Sea üles mõnus teenurk. Nurgake, kus on erinevate sügiseste maitsetega teesid, mett, pruuni suhkrut ja sinu lemmik kruusid. Külmal ajal vajame sooje jooke rohkem kui kunagi varem ja on hea, kui seda perioodi aitab mööda saata spetsiaalne nurgake.

Loe ka “Kodu sügiseks valmis


Seotud artiklid