Betsson Group avas suure kontori Fahle Parkis

Oma kontori otsustas kiiresti arenevasse ärikvartalisse Fahle Parki kolida rahvusvaheline veebipõhiseid hasartmänge pakkuv Betsson Group, mis opereerib Eestis Betsafe ja SuperCasino brände;  Tallinnas asub üks Betsson Groupi IT arendusüksustest.

Betsson Group on Eestis tegutsenud juba üle 15 aasta ning plaanib siinset haaret veelgi laiendada, mis  tingis ka vajaduse  uue kontori järele Fahle Parkis. „Meie kontserni kuulub üle 20 kaubamärgi 19 riigis ning meie Eesti üksus laieneb täna aktiivselt. Oleme viimase aasta jooksul värvanud ligi 30 uut inimest üle maailma ja ootame jätkuvalt  talente meie vabasid ametikohti täitma. Tallinn on välismaa IT-kogukonna silmis väga innovaatilise kuvandiga ning Fahle Parki erilise keskkonnaga kontor toetab seda kuvandit veelgi,“ rääkis Betssoni personalijuht Jaarika Nurmsalu.

Betsson Groupi uus kontor asub kolmel korrusel ning mahutab korraga kuni 120 töötajat. Eriliseks teeb kontori ühe terve korruse eraldamine töötajate puhkeaja sisustamiseks. Kontor on kujundatud samas stiilis kontserni teiste kontoritega mujal maailmas, mis peegeldab ettevõtte tugevat kultuuri. „Tahame, et Betssoni kontorid oleksid kohe äratuntavad, ükskõik millises riigis nendesse siseneda. Betsson Group tegutseb 12 riigis, grupis töötab kokku 2200 töötajat 60-st erinevast rahvusest. Fahle Parki ajalooliste paeseintega keskkond sobis meie kontsernile hästi, sest eelistame oma kontorites kiviseinte kombineerimist Betssoni värvide oranži ja türkiissinisega. Betssoni väärtused: One Betsson (üks Betsson), Fair Play (aus mäng) ja Passion (kirg) ripuvad Betssoni kontori seintel üle maailma, ning kindlasti leiavad nad oma koha ka Fahle seintel,“ rääkis Nurmasalu.

Jaarika Nurmsalu sõnul käib parimatele talentidele kõva konkurents ja järjest enam on vaja eriliste kontorilahendustega silma paista. „Meie tiim veedab meeleldi koos vaba aega ja seetõttu otsustasime luua eraldi puhkekorruse , kus on saun,  väike võimla, lauatennis, hubased istumiskohad, köök (kus kohapeal valmistatakse töötajatele hommikusööki), raamatukogutuba ja mängunurk lastele ning palju muud. Töökorrustel on mõnusad võimalused koosolekuteks ja tiimitööks, samuti omaette olemiseks,“ kirjeldas Nurmsalu uut kontorit.

Fahle Pargi osaniku Sven Mihailovi sõnul on Fahle Parki ärikvartalist kujunemas omaette meelispaik it-ettevõtete jaoks. „Kindlasti on sellistele ettevõtetele oluline logistiliselt mugav asukoht ja pisut erilisem keskkond, millega Fahle Park silma paistab. Oleme loonud siia Baltimaade ainukese eksootiliselt haljastatud, aastaringselt sooja galeriitänava, kus saab kolleegidega ka kontorist väljaspool kohvikutes ja terrassidel kohtuda. Ka teiste teenuste olemasolu kontori vahetus läheduses soodustab mõnusa suhtluse tekkimist ja hoiab kokku töötajate väärtuslikku aega,“ rääkis Mihailov.

Betsson Groupi uus kontor avaneb uuendatud Fahle Parki sisehoovi. Kolmandik ajaloolise paberivabriku hoovist on muudetakse mõnusaks roheliseks oaasiks, kus saab piknikuid pidada või sooja ilmaga õues tööd teha. Huvitav on ka asjaolu, et ilmselt on paljud tallinlased Betssoni Groupi ruumides varem viibinud, kuna seal tegutses varem Rock Cafe. Nüüd rockivad seal hoopis Betsson Groupi kirglikud töötajad ja ruumid on tundmatuseni uuenenud,“ kirjeldas Sven Mihailov ühe keskkonna muutumise protsessi.


Seotud artiklid