Bigbank rahastab Capital Milli uut arendust Tallinna kesklinnas Luise tänaval

Bigbank rahastab kinnisvaraettevõtte Capital Mill omanike uue arendusprojekti ehitust Tallinna kesklinnas Luise tänavale 3,6 miljoni euro suuruse laenuga. Vaid 600 meetri kaugusel Vabaduse väljakust ja Toompeast asuvad kaks hoonet valmivad järgmise aasta lõpuks.  

Hinnatud Kassisaba elamurajooni, Luise tänav 13 kinnistule kerkivad kaks hoonet. 14 korteriga elumaja asub vaiksel tuupiktänaval tänavamürast eemal, ärihoone jääb kinnistu Luise tänava poolsele küljele. Mõlemal hooned on neljakorruselised ja 2,8 meetrini ulatuvate kõrgete lagedega.

„Anname ka omalt poolt panuse piirkonna omanäolisuse säilitamisse –  ehitatavail majadel on eriilmeline puitfassaad ning põnev arhitektuur. Tulevased elanikud pääsevad puitmajade vahelt vaid 5 minutiga Vanalinna, Tõnismäele või Kristiinesse. Kaasaegse elamise lisaväärtust annab maa-alune parkimiskorrus autodele ja jalgratastele ning panipaigad, kuhu pääseb mugavalt liftiga,“ iseloomustas rajatavaid hooneid  Capital Milli tegevjuht Kaarel Loigu.

Kinnisvaraturul on viimase aasta jooksul toimunud palju muutusi ja selle taustal paistavad  tugevate arendajate uued projektid kindlasti veel rohkem silma, eriti kui need on eksklusiivsed ja heas asukohas. Leiame oma klientidele sobivad finantseerimislahendused ka nendel aegadel, kui majandusaktiivsus on väiksem ja turg väheaktiivne,“ kinnitas Aimar Roosalu kommenteerides Luise tänava majade rahastusotsust.

Projekti teostajaks on Capital Milli omanikega seotud ettevõte Luise 13 OÜ, mille omandistruktuur jaguneb valdusfirmade Certus Invest OÜ (50%) ja Tandra OÜ (50%) vahel.  Hoone arhitektuurilise lahenduse on välja töötanud Arhitektuuribüroo Apex OÜ ning ehitustöödega tegeleb Grand Ehitus OÜ. Ehitustööde kavandatav lõpp on novembris 2024.

Bigbank AS (www.bigbank.ee) on Eesti kapitalil põhinev era- ja äriklientide laenudele ja hoiustele keskendunud pank, millel on lisaks tegevusele Eestis filiaalid Soomes, Rootsis, Lätis, Leedus ja Bulgaarias ning mis pakub piiriülese teenusena oma tooteid ka Austrias, Saksamaal ja Hollandis. Bigbanki bilansimaht on ligi 2 miljardit eurot, millest ärilaenude portfell on üle 560 miljoni euro.

Loe projekti kohta lähemalt: https://luise13.ee/


Seotud artiklid