Fotod: Puumarket investeeris 15 000-ruutmeetrisesse Männiku keskusesse miljoni

Eesti suurim puidu jaemüüja Puumarket investeeris oma Tallinna vanima, Männiku esinduse ümberehitusse miljon eurot ja laiendas oluliselt üldehitusmaterjalide pakkumist.

Puumarketi juhi Toomas Tauki sõnul on praegu ehitamine ja renoveerimine ka ehitusmaterjalipoe enda jaoks üle aastate soodne ja ka häid tegijaid lihtsam leida, mistõttu võeti suurem investeering just nüüd ette. „Renoveerimistööd kestsid pool aastat ning kokku on nüüdseks Männikul asuva keskuse sise- ja väliala enam kui 15000 ruutmeetrit. Kaupluse enda pind suurenes enam kui 100 ruutmeetri võrra ja kohapealne valik kasvas ligi 1000 toote võrra 5000 artiklini,“ ütles Tauk.

“Puit- ja puitplaatmaterjalid on meie jaoks endiselt kõige olulisemad tootegrupid, aga suures plaanis on Puumarketi strateegia pakkuda järjest rohkem üldehitusmaterjale, mille käive moodustab kogu müügist juba üle kolmandiku,“ ütles Tauk.

„Uuendusega tekkis Nõmme, Saku ja Kiisa inimestele oma ehitusmaterjalikeskus, kust saab kõik olulise kätte. Suund on nii valikult kui teeninduselt olla endiselt tõsisema ehitaja keskus, kuid ilma pildiraamide ja kokakoolata. Puumarketi Männiku keskuses on suurem puit- ja saunamaterjalide näidistesaal ning senisest kiirem ja mugavam klienditeeninduse ja kauba väljastamise lahendus,“ lisas Tauk.

Väike-Männiku 11 aadressil asuva Puumarketi kaupluse projekteerisid TEN Arhitektid ja rekonstrueeris Geromint OÜ.

1991. aastal asutatud Puumarketi 2023. aasta käive oli üle 40 miljoni euro. Eesti kapitalil põhineval ettevõttel on viis keskust üle Eesti. Puumarketis töötab 90 inimest.


Seotud artiklid