FOTOD: Tallinnas peeti linnaosade piirile kerkiva maamärgi sarikapidu

Tallinna ühel tuiksoonel, Kristiine ja Põhja-Tallinna piiril peeti arhitekt Peeter Pere projekteeritud uue äri- ja eluhoone sarikapidu, hoone valmib järgmise aasta mais.

1Partner Ehituse juhi Üllar Hinno sõnul on Paldiski maantee ja Madara tänava ristumiskohale rajatav hoone ainulaadne. “Ümbritsevate puitmajade keskkonnas on uus hoone eriliselt silmapaistev. Maast laeni aknad, suured katuseterrassid ning visuaalselt efektne välisfassaad on kombineeritult keeruline arhitektuuriline lahendus, kuid on samas praktiline ja annab piirkonnale palju silmailu juurde,” kirjeldas Hinno hoone väärtusi ning lisas, et kõrgemate korruste korteritest avaneb kaunis vaade Toompeale.

1Partneri arendatava Madara 1 äri- ja eluhoones on müügil veel mõned üksikud korterid ja bürood. “Ajastule omaselt on enamus pindu leidnud omaniku veel enne uue hoone täiskõrguseni saavutamist,” kommenteeris 1Partner Kinnisvara maakler Allan Vanatoa.

Hoone esimesel korrusel paiknevad äripinnad, teisel korrusel büroopinnad ning ülejäänud korrused on kümne rajatava korteri päralt. Tiheda liiklusega piirkonnas hästi lahendatud ka parkimine nii maja ees kui ka maa-aluses garaažis.

Madara 1 aadressile kerkiva 2500-ruutmeetrise netopinnaga majal saab olema kuus maapealset ja üks maa-alune korrus. Hoone ehitab 1Partner Ehitus ning selle arhitekt on Peeter Pere. Madara 1 elu- ja ärihoone ehitus algas 2021. aasta sügisel ning see valmib 2023. aasta mais.

Sarikapeo fotod leiad SIIT.


Seotud artiklid