Haga Home: Nutikad Stuudiokorterid

Kas olete kunagi unistanud kodust, mis pakub teile rohkemat kui lihtsalt elamispinda? Mõelge hetkeks sellele, et teie kodu reageerib teie vajadustele enne, kui te neid isegi märkate. See pole enam ulmeline fantaasia, vaid reaalsus Haga Home’i stuudiokorterites, mis asuvad Tallinna Tehnikaülikooli ja Tehnopoli läheduses.

Kodu mugavustega nagu hotellis

Haga Home’i stuudiokorterid on ainulaadsed oma kõrgekvaliteedilise sisustuse ja kõikide vajalike mugavustega. Korterites saate tellida lisateenustena voodipesu, köögitarvikud, kodumasinad, televiisori, triikimisvahendid, koristusteenuse ja palju muud.

Köök, mis kutsub kokkama

Meie köögid on varustatud kõige vajalikuga – nõudepesumasin, pliit, õhupuhasti, ahi, mikrolaineahi ja külmik. Olge valmis valmistama oma lemmikroogasid või katsetama uusi retsepte. Meie köök on koht, mis muudab igapäevased toiduvalmistamise hetked tõeliselt eriliseks.

Bisly Nutikodusüsteem

Haga Home’i korterid on varustatud tipptasemel Bisly nutikodusüsteemiga, mis võimaldab teil juhtida oma kodu nutitelefoni kaudu. Avage uksed kaugelt, reguleerige temperatuuri vastavalt oma soovile, jälgige turvakaameraid või juhtige isegi elektrilisi kardinaid. Bisly süsteem on alati teie jaoks olemas, muutes teie igapäevaelu lihtsamaks ja mugavamaks.

Keskkonnasõbralik mõtlemine

Meie kortermaja kuulub energiaklassi A ning toodab elektrit päikesepaneelide abil. See mitte ainult ei vähenda teie elektri- ja küttekulusid, vaid aitab kaasa ka keskkonnasõbralikule elule. Oleme fikseerinud aastaringsed kommunaalkulud, mis on üks odavamaid Tallinnas! Stuudiokorterite ruumid on kavandatud nii, et ei jääks kasutamata ühtegi ruutmeetrit, samal ajal säilitades meeldiva avaruse, mis muudab elamise keskkonnasõbralikuks ja praktiliseks.

Suurepärane asukoht

Haga Home asukoht on Nõmme metsade ja terviseradade läheduses, pakkudes rahu ja looduse lähedust. Pole midagi paremat kui hommikune jalutuskäik metsas või õhtune jooksurada vaid mõne sammu kaugusel teie kodust.

Haga Home’i stuudiokorterid on ideaalne valik neile, kes hindavad mugavust, keskkonnasõbralikkust ja kaasaegset tehnoloogiat.

Broneerige oma unistuste stuudiokorter juba täna: www.hagahome.me


Seotud artiklid