IT-ettevõte Wisercat avas uue kontori Fahle Parkis

Tarkvaraettevõte Wisercat Estonia on seadnud eesmärgiks kasvada 30% aastas ja tõusta peagi Eesti suurimate teenusepakkujate sekka. Meeskonna suurenemine tingis vajaduse lisapinna järele ja hiljuti avas uksed ettevõtte uus kontor ühes kiiremini arenevas ärikvartalis, Fahle Parkis. Alles jäi ka Wisercati teine kontor Tallinnas ning väiksem kontor Tartus.

Eesti infotehnoloogia ettevõte Wisercati rohkem kui sajaliikmeline meeskond panustab igapäevaselt nii avaliku-kui erasektori digipöördesse. „Eestis on meie suurimaks partneriks riik ja plaanime partnerlust veelgi edasi arendada, laiendades projektide mahtu. Meil on tugev valdkonnateadmine rahandus-, küberturbe-, sotsiaal- ja tervishoiu valdkonnas,“ rääkis Wisercat Estonia juht Mehis Sihvart.

Eesti kõrval tegutseb Wisercat veel mitmes riigis ka mujal maailmas, kellele pakutakse terviklikke digilahendusi ja kus nähakse samuti suurt kasvupotentsiaali. Wisercati rahvusvahelises kliendiportfellis on nimed nagu Westernacher Consulting, ABBYY, SAP, Ericsson, Synchronoss, Revolut, Jingle Pay jt.

Uues Fahle Parki büroos käib eelkõige töö Eesti projektidega. Rahvusvahelistele projektidele pühendunud meeskond asub Tallinna teises kontoris. „Soovisime, et samade ärisuundadega seotud meeskonnad töötaksid koos,“ rääkis Sihvart.

Wisercat Eesti klientideks on Rahandusministerum, Kliimaministeerium, Riigi Infosüsteemi Amet, Registrite ja Infosüsteemide Keskus, Terviseamet, Elering, Omniva, Põllumajanduse Registrite Infosüteemi Amet, Kuehne + Nagel aga ka Töötukassa, mis asub samuti Fahle Parkis.

Wisercat Fahle büroo asub ca 1000 ruutmeetrisel pinnal läbi kahe korruse ja võimaldab ettevõtte kasvades ka uusi inimesi ära mahutada.

Sihvarti sõnul on tehnoloogia valdkonnas tegutsedes oluline, et kontor looks lisandväärtust ja oleks põnev nii töötajatele kui ka klientidele. „Praegu näeme, et Fahle Parki uus kontor on rahva rohkem büroosse toonud. Töötajad eelistavad büroos olla ligi 70% ajast. Usume, et selle taga on nii Fahle Parkile iseloomulik eriline keskkond kui ka aktiivne kommuuni tegevus. Pidevad sündmused ja peod toovad rahva kokku. Fahle arhitektuuris hakkas kohe silma ajalooliste ja modernsete lahenduste huvitav kombineerimine,“ rääkis Sihvart.

Innovaatilise ettevõttena pidas Wisercat oluliseks ka keskkonnasäästliku aspekti kontori puhul ja kuna Fahle Park on sertifitseeritud BREEAM rohemärgise kõrgeima tasemega, siis oli see suureks plussiks. „Siinsed hooned on energiasäästlikud. Näiteks on meie ruumidele projekteeritud DALI süsteem. Asume ka logistiliselt heas kohas, siia pääseb kergesti ühistranspordiga, jala või rattaga, mis muudab liikuvuse ökonoomseks,“ tõi Sihvart mõned näited.


Seotud artiklid