Järveotsa Kodudes kohtuvad linna- ja looduslähedus

Uus kodu rahulikus piirkonnas, oja kaldal, kus on kogu perel mõnus elada ja lastel suureks kasvada. Elamuarendusettevõte Bonava rajab Haaberstisse uued Järveotsa Kodud. Piirkonda kerkib kolmes etapis kokku viis B-energiaklassi elamut pea 200 korteriga ning sealhulgas terviklik elukeskkond koos puhke- ja mängualadega. Esimese etapi kodud on sissekolimiseks valmis juba käesoleva aasta detsembris.

Linna- ja looduslähedus käsikäes

Järveotsa Kodud asuvad parajalt mitmekülgsete sportimisvõimalustega piirkonnas – tee kosutav jooksutiir Nõmme metsa või pane end proovile Harku terviseraja suusaradadel. Uued kodud rajatakse kaasaegsesse ja peresõbralikku naabruskonda Harku järve lähedale, kus on ühelt poolt rahulik elukeskkond, kuid teisalt ka kiire transpordiühendus kesklinnaga. Tallinna linn plaanib lähiaastatel ehitada 13 km pikkuse Põhja-Tallinnast Astanguni viiva rohekoridori koos liigirikkust toetava haljastuse, puhkealade ja erinevate liikumisvõimalustega.

„Üheks prioriteediks on kinnistuga piirneva Järveotsa oja autentne säilitamine ja korrastamine, mis koos terviserajaga loob kogu piirkonnale lisaväärtust ja omanäolisust,” sõnas Bonava müügi- ja turundusjuht Lauri Laanoja.

Läbimõeldud lahendused ja õdus atmosfäär

Järveotsa Kodusid iseloomustavad mugavad planeeringud ja suured aknad, mis loovad helge meeleolu. Igal kodul on hubane rõdu, esimeste korruste korterites saad astuda elutoast otse terrassile. Elamuid ühendab hubane majadevaheline platvorm, kus asuvad nii puhkealad kui ka laste mänguplatsid – asudes parkimisalast eraldi, on siin pere pisematel turvaline mängida ning naabrilastega sõbruneda.

Igapäevast mugavust pakub korteri hinnas sisalduv panipaik, kus hoiustada spordivarustust, lapsevankrit või hooajaväliseid asju. Parkimine on korraldatud mugavalt elamu kõrval asuvas väliparklas ja maja-aluses parklas, kus saad auto hoida auto ilmastiku eest kaitstuna ning astuda alati kuiva jalaga autosse.


Eripakkumine: kodu ostuga köögimööbel koos -tehnikaga tasuta kaasa! Tutvu kodude ja kampaania tingimustega: bonava.ee/jarveotsa

Bonava on Põhja-Euroopa üks juhtivaid elamuarendusettevõtteid, kes on loonud kodusid ja elamupiirkondi 1930. aastatest. Bonavas on 2100 töötajat ning ettevõte tegutseb Saksamaal, Rootsis, Soomes, Taanis, Norras, Peterburis, Eestis, Lätis ja Leedus. Ettevõte käive oli 2020. aastal 17 miljardit Rootsi krooni. Bonava aktsiad ja roheline võlakiri on noteeritud Stockholmi börsil Nasdaqi nimekirjas.


Seotud artiklid