Luise 13: kesklinnas asuv unistuste kodu

Kas oled kunagi unistanud uuest ja kaasaegsest kodust kesklinnas, kus sulle pakutakse praktilist asukohta, energiasäästlikkust ning hubast elukeskkonda? Luise 13 võib olla  täpselt see, mida oled otsinud!

Luise 13 kodud on sulle, kui otsid väikest kortermaja ning vajad koduks 2- või 3-toalist uut korterit kesklinnas. Kui hindad kaasaegset arhitektuuri ning kvaliteetseid materjale ja energiasäästlikke tehnolahendusi, leidub sulle siin majas kindlasti õige kodu. Kortermaja asub sisehoovis, mis pakub privaatsust ning hubast hooviala kesklinnas.

Luise 13 kodud, mida arendab Capital Mill, pakuvad sulle praktilist asukohta nelja linnaosa ristumiskohas. Kujutle end elamas Kassisaba ajaloolises piirkonnas, vaid jalutuskäigu kaugusel Vanalinnast, Tõnismäest ja Kristiinest. Perele on oluline, et argitoimetused saaksid tehtud mugavalt ja ilma liigse ajakuluta – nii jääb rohkem aega nautida seda, mis on päriselt oluline. Lähedal asuvad kõik vajalikud mugavused, nagu Endla lasteaed, Jakob Westholmi gümnaasium, Wismari staadion ja palju muud. Luise 13 korterelamut ümbritsevad nii ajaloolised puitmajad kui ka veidi uuemad kivimajad ning see maja on eri arhitektuuristiilide ühendavaks lüliks ning sulandub oma keskkonda ideaalselt.

Mõistame, et koduotsingud kesklinnas võivad olla väljakutsuvad, eriti kui uute korterite valik on piiratud. Luise 13 kodud pakuvad just seda, mida otsid – mugavust, kaasaegset siseviimistlust ja praktilist asukohta. Lisaks aitavad energiasäästlikud lahendused sul säästa kütte- ja elektrikulusid ning elada keskkonnasõbralikumalt.

Korterite planeeringud on Apex Arhitektuuribüroo ning Capital Milli koostöös hoolikalt läbi mõeldud ning kujundatud nii, et ükski ruutmeeter ei läheks raisku. Igal korteril on ka oma rõdu või terrass ning mõnel isegi kaks. Linnamürast eemaldumise eest on hoolitsenud arhitektid. Korterite asetus ning fassaad aitavad tänavamürast eralduda. Aga kui sellest ei piisa, siis meelt aitavad puhastada ümbruses asuvad mitmed pargid.

Parkimine on lahendatud maa-alusesse parklasse, kus on ka panipaigad ning rattaruum, kus mugavalt omale sobiv sõiduvahend valida ning liigelda vajalikku kohta. Kõik vajalik on lähedal ning kiirelt kättesaadav.

Iga korteri puhul on võimalik valida kolme erineva siseviimistluspaketi vahel, mis on sisearhitekti poolt hoolikalt valitud. Märgruumides on Vitra, Villeroy&Bochi ning Hansgrohe sanitaarkeraamika. Korterites annavad avarust 2,8 m kõrgusel asuvad laed. Kodud on projekteeritud vastavalt B-energiaklassile. Keskküte ning korteripõhine soojustagastusega ventilatsioonisüsteem aitavad tagada energiasäästlikkust.

Ehitus on juba käimas ja Luise 13 kodud valmivad 2024 aasta lõpuks. Rohkem infot, hinnad ja kodude üksikasjad on saadaval meie kodulehel. Võtke meiega ühendust, et leida just teie perele sobiv kodu.

https://luise13.ee/

 


Seotud artiklid