Männimets ja meelerahu pealinna külje all

Viimsi poolsaarele männimetsa vahele on kerkimas uued ridaelamud, millel nimeks Laaneserva. Laaneserva on ideaalne elupaik peredele, kes hindavad looduse ilu ja kaasaegset elukeskkonda. Siin on ühendatud energiatõhusad tehnolahendused, kvaliteetsed siseviimistlusmaterjalid ning merekohin ja männilõhn.

Kvartal koosneb neljast ridaelamublokist, moodustades hubase siseõue, mis kutsub nii puhkama kui mängima. Kokku 36 ridaelamu hulgast leiab igaüks just enda perele sobiva, arvestades valgust, terrassi paiknemist ning kodu suurust. Hoonete paigutamisel on arvesse võetud ning erilist tähelepanu pööratud just privaatsusele, sest L-kujulised hooned loovad hubase sisehoovi ning terrasside asukohad on üksteise suhtes erisuundades, võimaldades oma perega privaatselt aega veeta.

Lastele mõeldes on sisehoovis ka vahva mänguväljak ning mis saaks olla toredam, kui saada sõpradeks teiste lastega, kes on nende naabrid.

Kodu otsimise protsess võib olla paras väljakutse, kuid Laaneserva kodudel on mitmeid eeliseid, mis tõstavad selle teiste seast esile. Kuna Laaneserva elamukvartal rajatakse otse männimetsa, säilitades võimalikult palju puid, siis saab kolida juba haljastatud koju, ning ei peagi ootama puude kasvamist.

Asukoht on sageli otsustav faktor uue kodu valikul. Laaneserva kvartal asub kiviviske kaugusel Viimsi südamest, kus paiknevad kõik eluks vajalikud teenused, toidupoest ja spaast kuni kooli ja haiglani. Rattasõidu või jalutuskäigu kaugusele jäävad ka Viimsi turg ning lasteaed.

Lisaks sellele kõigele saad Laaneserva kolides valida kolme stiilse siseviimistlusvaliku vahel ning kodud on A-energiaklassile vastavalt supersäästlikud, päikesepaneelide ning õhk-vesi soojuspumba ja soojustagastusega ventilatsioonisüsteemiga.

Kokku 36 ridaelamu hulgast leiab igaüks endale sobiva, arvestades valgust, terrassi paiknemist ning kodu suurust. Kõik kodud on Arhitektuuribüroo Panda meeskonna poolt hoolikalt läbi mõeldud, koostöös arendaja Capital Milliga ning kodud ehitab valmis NOBE ehk Nordecon Betoon. Ehitus on juba käimas ja Laaneserva kodud valmivad juulis 2024.

Rohkem infot, hinnad ja kodude üksikasjad on saadaval  laaneserva.ee kodulehel

 


Seotud artiklid