Maakri 23A hoonet hakkab ehitama OÜ Vilcon Ehitus

OÜ Vilcon Ehitus hakkab Maakri tänava maja ehitust juhtima kuni hoone täieliku valmimiseni. OÜ Vilcon Ehituse juhi Indrek Saare sõnul neid praeguses ehitusetapis materjalide nappus ei mõjuta ning plaan on maja välisilme oma täies hiilguses sügiseks valmis saada. 

13-aastase Eesti ehitusturu kogemusega OÜ Vilcon Ehitusel on kompetentne meeskond ning valmidus uuteks väljakutseteks ja põnevateks projektideks. Indrek Saare sõnul on Maakri 23A arendja Fausto Capitaliga koostöö hoogsalt käima läinud ja Maakri tänava hoone ehituse juhtimine on üks esimesi näiteid sellel teekonnal.

Maakri 23A eksklusiivne 17-korruseline hoone toob ärikinnisvara turule 10 000 ruutmeetrit A-klassi büroopinda. Uue ilme saavad hoone fassaadid ja siselahendused ning majale ehitatakse peale kaks klaasist lisakorrust. Hoone muudetakse keskkonnasäästlikuks, välja vahetakse tehnilised lahendused, isolatsiooni, kütte-ja ventilatsioonisüsteemid, aknad ja kõik muu vajaliku. Põhjaliku uuenduskuuri järel konkureerib Maakri 23A büroopindadega uutes ärihoonetes.

Vilcon Ehitus on ennast tõestanud nii tööstus kui ka äripindade ehitamisel, mille suurimateks näideteks on Jõhvi Pargi Keskuse projekteerimis-ehitustööde teostamine (ca 23 000m2) ja Sillamäe Sadama ladude kompleks (ca 60 000m2). Samuti omab ettevõte suuri kogemusi elamuarenduste elluviimisel, näiteks kortermajad Kadaka teel 143, 145 ja 145a Tallinnas (kokku 126 korterit), Tiiru 5 Pärnus (48 korterit), Posti 9 Viljandis (22 korterit) jne.


Seotud artiklid