Moodne kodu looduse rüpes

Igapäevasest töörutiinist on linnamöllus keeruline lahti saada. Kas olete kaalumas kodu rajamist linnaäärsesse piirkonda, kus oleks rohkem ruumi ja privaatsust ning turvalisem elukeskkond lastele? Ainulaadsed ja privaatsed Vaela kodud valgusküllases looduslikus keskkonnas pakuvad pelgupaika, mis asub vaid 15-minutilise autosõidu kaugusel Tallinna kesklinnast.

Vaela kodud on moodsad ja avarad loft-stiilis privaatse tagahooviga ridaelamud. Kõrged laed ning suured aknad loovad valgusküllase elukeskkonna, mille loomulikuks pikenduseks on avar privaatne tagahoov. Terrassil, millele pääseb ligi nii elutoast, köögist kui ka master bedroom’ist, saab rohelises värskuses hommikukohvi nautida või päevastel mõtetel õhtuses rahus mõnusalt settida lasta.

Erinevalt harilikest ridaelamuarendustest, on iga Vaela maja eraldiseisev kompleks. See tähendab, et iga kodu on ehitatav eraldiseisva majana, mis pakub eramule sarnaseid omadusi ning privaatsust. Lisaks sellele on Vaela Kodude elamutes erilist tähelepanu pööratud kvaliteetse sisekliima loomisele ning energiasäästlikkusele. A-klassi energiatõhususe tagavad igal elamul olev autonoomne maaküte ning soojustagastusega ventilatsioonisüsteem, millel on lisaks olemas ka niiskustagastuse funktsioon. Viimane hoiab ära tubades oleva õhu liigse kuivuse talvisel kütteperioodil. Selleks, et saaks lahedat olemist nautida ka kuumadel suvepäevadel, on viimastele kodudele juba standardlahendusena paigaldatud ka konditsioneerid.

Linnasaginast põgenemine ei tähenda Vaela majade puhul hoopiski mitte mugavustest loobumist. Igapäevased ostud on võimalik teha lähedalasuvas Kiili Maximas või Coop’is, Raudalu Konsumis, Peetri Selveris või Ülemiste Keskuses. Piirkonda rikastab ka sinna ehitatud IKEA keskus ja selle kõrvale ehitatav kaubanduskeskus koos Selveri hüpermarketiga. Läheduses asub ka Kiili lasteaed ja kool. Mudilaste tarvis on planeeritud ka Vaela küla lasteaia ehitus. Vaela külas ei tule puudu ka sportimisvõimalustest – terviserajad ja välijõusaal võimaldavad looduskaunist keskkonnast viimast võtta.

Siseviimistluse ning kujunduse eest on kantud erilist hoolt. Ruumide heledad toonid püüavad suurte akende läbi sisse pääsenud päikese endasse ning täidavad toa naturaalse päevavalgusega. Põrandad on kaetud kvaliteetse ja naturaalse tammepuidust spoonparketiga. Sinna juurde käivad valged puidust liistud, värvitud uksed ning tammepuust astmete ja käsipuudega trepp üheskoos maja läbivate mustade detailidega teevad selle kaasaegse kodu silmapaistvaks ja omanäoliseks. Saunasõbrad saavad rõõmu tunda modernse disainiga lepapuidust ehitatud saunast, mille aitab kiirelt kuumaks kütta kvaliteetne Harvia elektrikeris.

Vaela Kodude neljateistkümnest boksist kaksteist on omale omaniku juba leidnud. Ridaelamuboksi broneerimiseks ning lisainfo saamiseks tasub külastada Vaela kodude kodulehte ning minna kohapeale tutvuma. Ilus kodu looduslähedases keskkonnas võib peagi unistusest reaalsuseks saada.


Seotud artiklid