Solid House Kinnisvarabüroo jõudis Eestisse

Tunnustatud ja omanäoline Soome kinnisvarabüroo Solid House on viimase kolme aasta jooksul jõudsalt kasvanud, ületades igal aastal valdkonna keskmist kasvumäära. Eelmine aasta tõi Solid House oma pikaajalised põhjalikud kogemused ja kaasaegsed ning muhedad lahendused lõpuks ka Eestisse.

Koos Tallinna ning ka samal ajal avatud Costa del Soli esindusega on Solid House’il kokku juba 12 esindust kolmes riigis – Soomes, Eestis ja Hispaanias.

Solid House kinnisvarabüroo alustas kinnisvara äritegevust juba aastal 2012 ehk käesoleval aastal saab Solid House 12-aastaseks. Alates detsembrist 2022 on Solid House tegutsenud oma stiilses Tallinna kontoris, Stockmanni vastas, aadressil Tartu maantee 24.

Solid House kui bränd

Solid House väärtustab enda ainulaadset sümbioosi pikaajalisest kogemusest, tänapäevasest maakleritööst ning kaasaegsest kinnisvara turundusest, kus suur roll on soovil teha asju teisiti kui seda seni on kinnisvara alal tehtud.

(Solid House kinnisvarabüroo asutaja Leena Tuijula)

Solid House’i asutaja Leena Tuijula sõnul sündis nimi “Solid House”, kui otsiti ettevõttele nime, mis erineks traditsioonilistest kinnisvarabüroo nimedest, oleks seejuures usutav ning peegeldaks turvalisust ja ühtekuuluvust ja oleks ka rahvusvaheline, lihtsalt hääldatav ning äriideega kooskõlas, hõlmates ka hoonet, maja või korterit.

Solid House meeskond

Solid House Eesti maaklerite seast leiab nii kogenud oma ala spetsialiste kui ka värske pilguga noori, kes tahavad Eesti kinnisvaramaastikule tuua värskust ja uut energiat ehk Solid House’i tiimist on kõigil võimalik leida just endale sobiv maakler, kes aitab Sul kinnisvaratehingutest säästa nii aega kui raha, et igal sammul oleks tagatud see kõige väärtuslikum – meelerahu, et Sinu kinnisvara on heades ja professionaalsetes kätes ning paberimajandus korras.

Seejuures rõhutab Solid House, et rahulolevad kinnisvaramaaklerid pakuvad ka oma klientidele parimat teenust, mistõttu investeerib Solid House ka heasse tugivõrgustikku meediameeskonna näol – tiimi kuuluvad nii graafilised disainerid, sisutootjad kui ka digiturunduse spetsialistid. Lisaks aitab haldusmeeskond dokumentatsiooniga ja juriidilistes küsimustes. See kõik teeb Solid House’ist ka väga atraktiivse ja eduka tööandja.

(Solid House Eesti tegevjuht Tiffany Kallas)

Edukas turundus väga olulisel kohal

Solid House paneb suurt rõhku kinnisvara parimate külgede välja toomisele, luues kvaliteetset ja informatiivset meediamaterjali, mis aitab otsuste tegemise teha võimalikult lihtsaks ja kiireks. Solid House’i meeskond teab, et edukas turundus on see, mis tagab rohkem huvilisi, lühema müügiaja ja parima ostuhinna. Meetmed nagu korterite sisustamine ja tippfotograafide kasutamine on võimaldanud müüa kinnisvara keskmisest tunduvalt kiiremini: aastal 2021 olid Solid House müügiajad lausa 40% lühemad.

Solid House sotsiaalmeediast ei leia ainult põnevaid kinnisvara kuulutusi, vaid ka sisukaid ning inspireerivaid postitusi sisekujundus trendidest ja isuäratavaid ning põnevaid retsepte, mida pimedatel õhtutel ka oma kodus katsetada, nii et kasulik vaatamine ka nendele, kes hetkel kinnisvara müüa ega osta veel ei kavatse.

Solid House teenused

Solid House peab enda teenustega meeles nii ostjaid, müüjaid kui üürijaid. Näiteks on Solid House loonud Siseringi teenuse, mis võimaldab huvilistel tutvuda pakkumistega, mis on n-ö vaiksel müügil ehk ei tule müüki avalikes keskkondades või pakkumistega, mida pole veel mujal avaldatud, andes seejuures Siseringi liikmetele eelise sobiva pakkumise leidmisel. Solid House Siseringiga on võimalik liituda otse nende kodulehel www.solidhouse.ee/et/siseringiga

Pöördu Solid House’i meeskonna poole müügisooviga ja Sulle pakutakse tasuta visiiti ja konsultatsiooni, et siis juba koos parim lahendus leida. Lisaks leiab Solid House’i teenuste seast Salateeninduse. Salateenindus on Sinu võimalus müüa kinnisvara ilma seda avalikustamata. Tegu on ideaalse lahendusega nendele, kes soovivad oma eraelu ja vara suhtes rohkem privaatsust. Samuti võimaldab Salateenindus hoida end kursis potensiaalsete ostjatega ka siis, kui müügiaeg ei ole parim või müüja ei ole müügisoovis veel täiesti kindel.

Solid House armastab kodusid ja kinnisvara vahendamist– kinnisvara on Solid House’i tiimi jaoks elustiil!


Seotud artiklid