Suvel aitab kodus korda luua Altero.

Suvel aitab kodus korda luua Altero.

Ajal mil maailm on koroonakoomast toibumas ja ilus suvi ukse ees teretamas paneb inimesi rohkem tegutsema ja taas nautima rõõme, mida elul meile pakkuda on. Kui peaks tekkima vajadus laenutoodete tarbimise järele, siis kõlab üsna mõistlikult enne lepingu sõlmimist tutvuda turul pakutavate võimalustega, nagu teevad seda enamus inimesi soetades endale uus auto või sisustades kodu uue diivani või köögitehnikaga.

“Kui kodu korrastamiseks omal rahalisi vahendeid napib aitab Altero valida turul pakutavatest võimalustest parima. Meie portaal on lihtsasti kasutatav ja vastuse taotlusele saad kiiresti. Kuna saadame kliendi taotluse paljudele laenuandjatele korraga sisse, saab klient pakkumisi võrrelda ja sobiliku koheselt lepinguks vormistada”, ütles Altero tegevjuht Taavi Mägi.

“Meie portaali iseteenindus loob mugava võimaluse pakkumisi sirvida ja nende sisuga ka lähemalt tutvuda. Ülevaate laenuga seotud kuludest annab kõige selgemini krediidikulukuse määr, mis on iga pakkumise juures ka selgelt välja toodud”, lisas Taavi Mägi.

Altero on finantsvõrdlusplatvorm kus klient saab TASUTA võrrelda turul olevad laenupakkumisi täites selleks vaid ühe laenutaotluse. Altero platvormil on üle 15 laenuandjast partneri.


Seotud artiklid