Teeme üürikorteri vannitoa koduseks

Üürikorter ei pea olema koht, kus tunned end kui kellegi teise kodus ning puudub võimalus ruume isiklikumaks ja hubasemaks muuta. Kuigi augud seinas või uued plaadid vannitoas pole ühegi üürileandja suurim rõõm, tuleb välja mõelda lihtsad, kuid siiski tõhusad moodused vannitoa kodusemaks muutmisel. Toome välja mõned nipid.

Vaheta dušikardin

Need ei maksa palju, kuid võivad hetkega ruumile uue ilme anda. Kui soovid heledamat üldmuljet kasuta valget kardinat. Selleks, et ruumi värvikamaks muuta on erinevates kauplusekettides samuti tohutult lai valik. Leia enda jaoks sobiv ja vaata, kuidas ruum muutub, aga ole hea ja ära omaniku kardinat ära viska. Lase sellel kuivada ja paiguta mõnda kappi, kust selle välja kolides jälle kätte saab.

Sobita tekstiili

Näiteks mõne spetsiaalse vannitoa vaiba näol. Poodides on saada ekstra mõnusad memory-foam vaibad, mis lisaks kõigele muule ka jala all nii mõnusad ja pehmed tunduvad.

Osta uued rätikud

Erinevatel eluperioodidel on sul kindlasti kogunenud suur hulk erinevaid rätikuid. Kas teadsid, et rätikuid soovitatakse keskmiselt 3-5 aasta tagant välja vahetada? Nüüd uue koduga on sul hea võimalus seda teha. Kui valid rätikud samast värviperekonnast või stiilist, siis annab ka see su vannitoaüldmuljele palju juurde.

Lisa omapära

Lisa midagi ilusat või midagi, mis tooks värve. Näiteks kunsttaim, mõni ilusa küünal või ruumilõhnastaja. Silmailu peab leiduma igal pool, ka vannitoas!

Leia igale asjale oma koht

Ka need peidus olevad sahtlid vannitoas, peaksid olema kaunilt organiseeritud. Kui ruum on üldmuljelt puhas ja korras, siis soovid seal rohkem aega veeta. Ära lase banaanikastidel, millel peal “vannitoa varia” liiga kaua toanurgas vedeleda.

Loe ka, kuidas anda üürikorterile enda nägu >>

Üürikorteritega saad tutvuda siit >>


Seotud artiklid