Top 10 kinnisvarakuulutused, november 2018

Novembris oli Kinnisvara24.ee portaalis kokku ligi 23 000 kuulutust. Toome välja novembrikuu kõige populaarsemad kinnisvarakuulutused — vaata, millised kodud meie külastajatele kõige enam huvi pakkusid. Siin on sulle Kinnisvara24.ee novembrikuu kuulutuste TOP 10.

1. Ruumikas üürimaja Nõmme linnaosas, hind 2800€/kuu

Ruumikas 7-toaline üürimaja Nõmme mändide all. Tegemist on ajatu arhitektuuri kuvandiga, milles peitub 3 korrust ning koguni 7 eluruumi. Ruumid on valgusküllased ning sisustatud kvaliteetse mööbli ja tehnikaga. Maja on koheselt valmis sissekolimiseks.

Tutvu kuulutusega siit.

2. Suur talu Eesti ühes vanimas külas, hind 110 000€

Tegemist on täielikult renoveeritud talukompleksiga Kumma külas. Sobilik pelgupaik aktiivsele ja elujõulisele perele, keda huvitab näitaks põllumajandus ja loomakasvatus. Taluga on kaasas ka 2 hektarit maad.

Tutvu kuulutusega siit.

3. Merekaldal asuv ainulaadne häärber, hind 1 950 000€

Tegemist on 2001. aastal valminud villakompleksiga, mis on sobiv elamiseks kui ka ettevõtluseks. Häärber peidab endas 43 kvaliteetselt sisustatud ruumi ning on ümbritsetud 5961 ruutmeetrise kinnistuga.  Veepiirist vaid mõne sammu kaugusel asuvalt terrassilt ja aiast avaneb vaimustav vaade Tallinna kuulsale siluetile ning kõrvalasuvatele saartele.

Tutvu kuulutusega siit.

4. Eksklusiivne maja kõrgelt hinnatud eramajade piirkonnas Pirita-Kosel, hind 1 190 000€

Luksuslik ja suursugune eramu Pirita-Kosel. Ehitamisel ning sisustamisel on kasutatud kalleid ja kvaliteetseid lahendusi. Hoone asub kõrghaljastusega kinnistul, mida piirab kõrge hekk, mis muudab hoovi väga privaatseks. Tegemist on turvalise ja rahuliku elukeskkonnaga.

Tutvu kuulutusega siit.

5. Mõnus suvemaja Saaremaal, hind 39 000€

Uut omanikku ootab valmimisjärgus maja Kuressaare külje all. Tegemist on suurepärase võimalusega kujundada sellest oma kodu või suvituspaik. Kõik eeldused ehitustööde lõpetamiseks on majal olemas.

Tutvu kuulutusega siit.

6. Uhiuus korter Natura park elurajoonis, hind 70 500€

Harku järve vahetus läheduses, uues Natura park elurajoonis on müüa praktilise planeeringuga 1-toaline korter. Sobiv pakkumine nii oma elu alustavale noorele kui ka pensionipõlve pidavale ja rahu ning vaikust armastavale inimesele.

Tutvu kuulutusega siit.

7. Suvemaja looduskaunis Kaansoo külas, hind 16 000€

1982. aastal ehitatud ruumikas suvemaja looduskaunis Kaansoo külas, Vändra vallas. Majal on küll uus plekk-katus, kuid vajab seest täielikku renoveerimist – ideaalne variant omanäolise suvekodu rajamiseks. Pakkumisega tuleb kaasa ka 1,1 hektari suurune kinnistu.

Tutvu kuulutusega siit.

8. Luksuslik korter Tallinn vanalinnas, hind 545 000€

Unikaalne tipptasemel renoveeritud 5-toaline kodu südalinnas K. Burmani majas, mida peetakse juugendarhitektuuri pärliks Tallinnas. Korter on 5 aastat tagasi läbinud põhjaliku ja detailitäpse renoveerimise, on säilitatud ning taastatud kõik vanad detailid – aknad, siseuksed jms.

Tutvu kuulutusega siit.

9. Soodne suvila Saue vallas, hind 27 000 eur

Pakkumisel on soodne suvila ja saunahoone Saue vallas. Võib kasutada ka aastaringseks elamiseks. Tööd majapidamise kallal jagub, kuid see võib olla hea võimalus unistuste kodu rajamiseks.

Tutvu kuulutusega siit.

10. Kahepereelamu rahulikus ja rohelises piirkonnas, 92 000€

Äsja valminud kahepereelamu Muraste külas. Kindlal huvilisel on võimalus kaasa rääkida siseviimistluse kujundamisel või soovi korral oma kätega töö lõpetada. Hea variant lastega perele, sest ümbruskond on vaikne ja turvaline.

Tutvu kuulutusega siit.


Seotud artiklid