Top10 kinnisvarakuulutused, juuni 2020

Juunikuus oli Kinnisvara24.ee portaalis kokku enam kui 21 700 kuulutust ning portaali külastati miljon korda. Toome välja juunikuu kõige populaarsemad kinnisvarakuulutused — vaata, millised kodud meie külastajatele kõige enam huvi pakkusid. Siin on sulle Kinnisvara24.ee möödunud kuu kuulutuste TOP 10.

1. Suursugune eramu Ilmandu külas, hind 865 732€

Tegemist on luksusliku villaga Tallinna külje all, mille sisemusest võid leida suure basseiniga saunakompleksi, isikliku spordisaali, üüratu garaaži ja palju muud. Hoone peidab endas 16 tuba ning selle üldpind on umbes 1300 ruutmeetrit.

Tutvu pakkumisega siit>>

2. Glamuurne korter Tallinna vanalinna serval, hind 3 000€/kuu

Üürilisi ootab üks unikaalne ja glamuurne kodu Tallinna vanalinna serval. Korter on valminud väga kvaliteetsetest materjalidest ning on sisustatud tipptasemel disainielementidega.

Tutvu pakkumisega siit>>

3. “Kaunis Kodu” tiitliga pärjatud eramu Raplamaal, 150 000€

Müügile tuli “Kaunis kodu 2003” tiitli omanik ja silmi pimestavalt kauni iluaiaga Raba talu Mahtra külas Juuru külje all. Tegemist on maapealse paradiisiga, kust leiad 4-toalise eramu koos 7 hektarilise kinnistuga.

Tutvu pakkumisega siit>>

4. Armas suvemaja Pärnumaal, hind 35 000€

Kompaktse planeeringuga maja Pärnumaal Karuse külas. Tegemist on ideaalse suve- või maakodukandidaadiga. Hoonet ümbritseb kaunis loodus ja rahulik keskkond.

Oma soodsa hinna tõttu leidis maja ka väga ruttu uue omaniku.

Tutvu pakkumisega siit>>

5. Stiilne maamaja Hiiumaa kadakate vahel, hind 269 000€

Stiilne maakodu, puhkajate poolt hinnatud Kassari saarel, paneb paljudel südame põksuma…..siin on midagi erilist ja maagilist. Rannajoonega palistatud ca hektarisel kinnistul paikneb maakivist eramu koos erilise saunamajakese ja väikese külalistemajaga.

Tutvu pakkumisega siit>>

6. Luksuslik rookatusega palkmaja Saaremaal, hind 250 000€

See moodsas võtmes Leonhard Lapini poolt kujundatud rookatusega helehall palkmaja on unistus igale eestlasele – Saaremaa, kadakad, meri, lambad, hobused ja päike. Sellel majal on olnud helde peremees – kõik on töökorras ja puhas ning kasutatud on ainult parimaid materjale.

Tutvu pakkumisega siit>>

7. Eksklusiivne kodu Ihaste mändide all, hind 450 000€

Eksklusiivne ja isikupärane kodu ühes Tartu hinnatumas piirkonnas Ihaste mändide all! Eramu disainimisel on kasutatud vaid kvaliteetseid materjale ning huvitavaid sisekujunduslikke lahendusi. Kogu elamu seisukord ja viimistlus on suurepärases seisukorras.

Tänaseks on hoone leidnud omale uue omaniku.

Tutvu pakkumisega siit>>

8. Mereäärne maakodu Kabli külas, hind 94 000€

Elegantne, lummav, kuid samas ka hubane maakodu, mis on sätitud aastaringseks elamiseks. Sealsed mahedad ja soojad maalähedased toonid koos oskuslikult sobituvate detailidega loovad rahustava ja turvalise kodu, kust oleks raske lahkuda.

Tutvu pakkumisega siit>>

9. Kauni vaatega suvila Lauga järve kaldal, hind 84 900€

Uut peremeest ootab ka imeliste vaadetega Suvila Lauga järve kaldal. Suvilat ümbritseb 2800 ruutmeetrine kinnistu, millele on võimalik ehitada ka suurem elumaja.

Tutvu pakkumisega siit>>

10. Stiilne suvemaja vanas Rootsi külas, hind 98 000€

Müügile on saabunud uus suvila vanas Rootsi külas. Küla asub Põõsaspea neemes ja oli tuntud juba enne Rootslaste saabumist kui sadama ja kalapüügialana.

Hoone on valmistatud HouseFactory OÜ poolt eritellimusel ja ehitatud ainult peremehe endi kasutuseks. Suvila kompleksi kuulub suvila, leilimaja ja väike aiamaja.

Tutvu pakkumisega siit>>

________________________________

Tutvu ka maikuu Top 10 kinnisvarakuulutustega>>

Kõiki kinnisvarakuulutusi näed siit>>


Seotud artiklid