15 minutit kesklinnast: 15 põhjust, miks Viimsis on hea elada

Viimsi on väga hinnatud terviklik elukeskkond, kus moodne arhitektuur ja kaasaegsed elustandardid on ümbritsetud ürgse ja kauni loodusega.

Kairi Vanem, Uus Maa Luxum kinnisvaramaakler

Viimsi on Tallinna südalinnast vaid 15km kaugusel ja siin on 15 põhjust, miks on Viimsis hea elada.

Lähedus Tallinnale

Viimsi asub vaid lühikese autosõidu kaugusel Tallinna kesklinnast. Tee kulgeb mööda ilusat mereäärt ja pakub võimaluse sõitu nautides lülituda kodumeeleolust töölainele ja vastupidi.

Mereõhk ja -vaated

Mereõhk ja mereäärt pidi kulgevad rajad on ilu, mis iseloomustavad Viimsit kõrge paremini.

Hea koolide ja huvihariduse valik

Viimsis on väga hea tasemega alg- ja keskkoolid, samuti lai valik huvikoole ja -ringe, mistõttu on piirkond väga hinnatud just noorte perede hulgas.

Tervishoiuteenusted

Viimsi elanikel on kiire ja mugav juurdepääs kvaliteetsetele tervishoiuteenustele tänu mitmetele meditsiinikeskustele ja kliinikutele.

Ühistransport

Tihe ühistranspordi graafik linna suunal võimaldab mugavalt ja kiiresti liigelda ka ilma autota.

Rahulik elu

Rahulik keskkond neile, kes eelistavad suuremat privaatsust ja ruumikamat elukeskkonda.

Vabaõhu tegevused

Lai valik vabaõhutegevusi: matka- ja suusarajad, tenniseväljakud, välijõusaalid ja muud spordiväljakud ei ole mitte ainult tasuta, vaid ka hilistel õhtutundidel valgustatud. Lisaks võimalused tegeleda veespordiga.

Kultuur ja meelelahutus

Kultuuri- ja hariduskeskus Viimsi Artium pakub aastaringselt huvitavaid kuluturi- ja kontsertelamusi. Artiumi programm pakub harivat ja meelelahutuslikku nii kõige pisematele kui ka eakateni välja.

Ajaloolist harmooniat loob idüllilised asukohas paiknev Viimsi Rannarahva Muuseum, kus tegevused ja ekspositsioonid on seotud Eesti rannarahva eluga nii minevikus kui ka tänapäeval.

Maitsemeeltele

Parimad maitsed ja vaated asuvad Viimsis. Restoran NOA omab Michelini tärni kvaliteeti, tehes pai nii kõhule kui silmale. Hinnatud restoranid OKO ja Paat pakuvad naudinguid nii kõhule kui vaateid merele.

Ostlemine

Viimsis on hea valik erilisemaid toidupoode, kondiitriärisid, lihapoode ning ka kõiki esmatarbekaupu müüvaid supermarketeid.

Viimsi turg

Viimsis on alati parim valik värskust, mida pakub traditsiooniline kala-, liha- ja aiasaaduste turg.

Turvaline keskkond

Viimsis on väga madal kuritegevus ning turvaline ja usaldusväärne elukeskkond.

Töökeskkond

Viimsis on võimalus asutada oma kontor või showroom otse Viimsi Keskuses, kuhu on loodud selleks spetsiaalsed äripinnad ja mugavad parkimisvõimalused.

Spordiasutused

Terves kehas terve vaim, Viimsis on ühed eesti parimad jõusaale ja trenniringid, Myfitness, Golden Club, erinevad jooga ja pilatese treeningsaalid, Karulaugu tennise- ja korvpallihall ning ujula.

Kõrge elatustase

Viimsis asuvad Eesti kalleimad eramud ning nõudlus kinnistute ja eramute ostmiseks on aastatega aina kasvanud.

Eelloetud tegurid muudavad Viimsi atraktiivseks elukohaks, mistõttu on viimastel aastatel nõudlus eramute ehituseks vajalike detailplaneeringute ja kommunikatsioonide tagamiseks ületanud valla võimalikku pakkumist.

Uus ja eksklusiivne, mere lähedane elurajoon Bryncki, mis tuleneb Pringi küla ajaloolisest nimest, pakub võimalust alustada eramu projekteerimisega kohe ja tagatud on kõik eelnimetatud load ja kinnitused.

See on suurepärane võimalus rajada oma uus kodu kõige eksklusiivsemasse keskkonda, milles on parim valik modernset arhitektuuri, kaunid ja ruumikad kõrghaljastusega kinnistud, mere lähedus ja väljakujunenud infrastruktuur.

Kui otsid eelnevalt loetletud väärtuseid ka oma unistuste kodule, siis vaata lähemalt:

www.bryncki.ee

või kirjuta lisainfo saamiseks otse e-posti aadressil kairi@luxum.ee, +372 5175225


Seotud artiklid