Bigbank rahastab Pirita jahisadama kõrvale luksuliku 12 korteriga maja ehitust

Bigbank rahastab Pirita jahisadama kõrvale luksuliku 12 korteriga maja ehitust

Bigbank sõlmis 2,9 miljoni euro suuruse laenulepingu Simus Kinnisvaraarendusega, et rahastada luksusliku kahekorruselise kortermaja ehitust Tallinnas Pirital Masti tänaval jahisadama kõrval. Masti 11 maja ehitus algas juulis ja valmib plaanide kohaselt 2024. aasta suvel.

Simus Kinnisvaraarenduse juhatuse liikme Rene Salumäe sõnul plaanivad nad jahisadama kõrvale ehitada eksklusiivse kortermaja, kus saab Pirita südames elada nagu eramus.  „Nii Pirita jahisadam kui Masti Maja on mõlemad eksklusiivsed objektid. Jahisadama alale praegu ehitatav uus klubihoone ja selle naabrusse kerkiv uus elumaja loovad pikalt ühetaolisena seisnud piirkonnale täiendava dimensiooni ning Pirita saab sellest veel paremaks elu- ning vaba aja veetmise keskkonnaks,“ märkis ta.

„Simus Kinnisvaraarendus on Bigbanki pikaajaline koostööpartner ning tegu on äärmiselt võimekate inimestega, kes teostavad oma projekte hästi läbimõeldult, sobitades oma arendatavad objektid keskkonda ja samas pakkudes oma klientidele kõrgeid standardeid,“ kommenteeris finantseerimisotsust Bigbanki ettevõtete panganduse üksuse juht Aimar Roosalu. „Bigbanki jaoks on selles projektis kenasti kokku sobitatud Eesti kapital, kvaliteet, targad otsused, sobivus keskkonnaga ja ühendus merega,“ lisas ta.

Pirita jahisadama kõrvale Masti 11 rajatava ca 2060 m2 üldpinnaga korterelamu ehitajaks on Grand Ehitus OÜ. Tegu saab olema A-energiaklassi hoonega, milles on vaid 12 läbimõeldud planeeringuga kodu. Läbi kahe korruse ulatuvad korterid on 3-5 toalised kõrgete lagedega avarad ruumid, magamistoaga ühendatud vannitoad ja walk in garderoobid. Enamusel korteritel on suured väliterrassid, osadel prantsuse rõdu või veranda. Hoone arhitekt on Ilmar Heinsoo ning sisearhitekt Kristiine Kangur.


Seotud artiklid