FOTOD: Baltikumi suurim Workland Fahle muudeti avamisel sumisevaks peopaigaks

Eelmisel nädalal tähistas Tallinna viies ja Baltikumi kolmeteistkümnes koostöötamiskeskus Workland Fahle oma avamist. Avamispeoks muudeti Workland Fahle stiilne kontorikeskkond sumisevaks peopaigaks, tuues kokku ca 100 külalist. Nii nagu Worklandis töötavad inimesed erinevatelt elualadelt, oli ka peoseltskond kirju: Workland Fahle liikmed, koostööpartnerid, naabrid Fahle kompleksist ja Worklandi rahvusvaheline tiim. Kõik külalised said lisaks meeleolekule showle, kus ajaloolise hoone akendel Freeflow stuudio tantsijad publikut üllatasid, kokteilidele ja snäkkidele tutvuda kogu keskusega ning kogeda selle elavat ja sõbralikku atmosfääri.

Workland Fahle paikneb vana paberivabriku kolmel ja poolel korrusel ning lisaks kontoritele ja koosolekuruumidele on keskuses avar kohvikustiilis puuderroosa köök ning aktiivseks pausiks jõusaal. Ajaloolise hõnguga Workland Fahles asuvad kõrgete lagedega valgusküllased julge interjööriga avatud planeeringuga koostöötamisalad ning kümned eri suuruses privaatkontorid. Lisaks telefoniboksid kõnedeks ja kõik muu kaasaaegse kontori juurde kuuluv alates reguleeritavast lauast-toolist internetiühenduse ja kohvimasinani, hulgaliselt puhkenurki ning kohviku-atmosfääriga köök.

Nõupidamisi saab korraldada 11 koosolekuruumis, millest kõige erilisem asub kunagises paberivabriku happevannis. Silmapaistva interjööri autor on UDDU Arhitektid partner ja sisekujundaja Taavi Aunre.

Worklandi asutaja ja juhatuse esimehe Indrek Hääle sõnul otsustas meeskond rajada uue keskuse just Fahlesse, sest ärikvartal asub linna tuiksoonel kesklinna vahetus läheduses. «Workland Fahle on hea alternatiiv neile, kellele on mugav liigelda veidi südalinnast eemal Ülemiste suunal, kuid kes eelistavad suuremale linnakule personaalsemat töökeskkonda,» selgitab ta.

Workland pakub paindlikku ja koostööd soodustavat keskkonda erinevas suuruses meeskondadele ja ettevõtjatele, kes soovivad töötada iseseisvalt, kuid samas saada kasu sarnase mõtlemisviisiga inimeste kogukonnast.

FOTOD PEOLT pildilink:https://drive.google.com/drive/folders/1ORndyH_e-I5pKdY_NK9rjYWlJjMoMrMh?usp=share_link


Seotud artiklid